Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Jako kdyby nikdy neodešla. A z toho mám právě strach,“ vzdychne si Frank. Uzavřel dohodu s Claire, že mu pomůže v primárkách v Jižní Karolíně. Nevěří jí, je ostražitý, ale stejně nedokáže zamezit skandálu, který rozpoutá jediná fotografie. Ta fotka byla celé roky uložena na bezpečném místě v bankovní schránce, a přesto ji teď vidí na každém patníku. V Jižní Karolíně nepomůže Frankovi ani srdceryvná řeč v kostele jeho rodného města… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosfera slusne houstne uz ve tretim dile. Claire a Frank si nic nedaruji a tak to asi bude az na konec serie. Jak jsem si driv rikal, ze Spacey je uzasna castingova volba, tak Robin Wright je snad jeste vetsi vyhra. ()

Reklama

IndominusRex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase to utnuli v nejlepším, ale jsem rád, že jsou alespoň všichni důležití hráči pořád naživu. Bitva byla zajímavá, i když pěstní souboj Rollo vs Ragnar byl trochu ve stylu Rockyho. Mezitím se z Ragnarovy smečky psů stala pěkně nevděčná banda, ale třeba je ještě zkrotí. Nakonec je z toho trochu rozházený závěr první poloviny série, ale i tak působivý. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama