Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Chápu, v co nevěříte, ale co tedy chcete? Tak co si myslíte, že bych měl udělat?“ snaží se Frank překřičet rozlícený dav a vyjít mu vstříc. Ale takhle to nefunguje. Komu se vůbec nesnaží vyjít vstříc, je Rusko a jeho představitel Petrov. Od Ruska mu bezprostřední nebezpečí nehrozí, ve hře jsou jen ceny ropy, ale dav v sobě skrývá smrtelnou hrozbu, kterou lze jen těžko předvídat. A tak musí Claire zatím upustit od svých rozvodových plánů. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyřicátá třetí epizoda House of Cards-něco, na co asi dlouho nezapomenu. Tento seriál je jedním z mých vůbec nejoblíbenějších ze všech, každá jeho nová řada, nový díl mě vždy naprosto pohltí, a to přesně pozvrdila i tahle epizoda. Pro mě tedy zatím (ze čtyř sérií!) ta vůbec nejlepší. Od začátku čtvrté série jsem byl rád za jednu věc, která mi v té třetí trochu chyběla-za Edwarda Meechuma. Má nejoblíbenější postava z druhé série, která byla v dílech předešlé řady upozaděná, se vrátila v plné parádě, a jeho vztah s Frankem je zajímavější než kdy dřív. Tímto dílem však jeho cesta v seriálu končí-a to opravdu emocionálně a důstojně. Lepší konec si tato mnou velmi oblíbená postava nemohla přát. Tento díl také uzavírá hodně rozjetých dějových linek, a jde tak o zřejmě největší zvrat v seriálu, ale hlavně rozjíždí spoustu nových, a čtvrté sérii to dodává dosud neviděnou svěžest. Velká spokojenost. 100%. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosá pecka! Nejdřív jsem si říkal, co to má bejt ta odlehčená linka s Meechumovým obtiskem ruky, jelikož mi to tam trošku nesedělo, ale posléze už mi vše bylo jasné a opravdu vymysleli patřičně emotivní odchod. Že umře Underwood asi nikdo nevěří, když oznámili pátou sérii, ale bude ještě zajímavé, jak a jestli vůbec se vrátí do úřadu. Ale asi by to mělo pomoct v kampani. Lucasovo důvody jsou naprosto pochopitelné, jsem rád, že postavu nenechali shnít v díře a ještě ho obsadili. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masakr z čista jasna převrátí naruby vše co se tak dlouho budovalo. Tvůrcům se povedlo šokovat rychle, efektivně a zcela nečekaně. Do poslední chvíle naprosto nepředvídatelná epizoda. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoe Barnes, Peter Russo, Rachel Posner.. Vyjma těch stěžejních mé nejoblíbenější postavy ze všech čtyř sérií, které postupně zmizely ze scény. A teď Lucas Goodwin a Edward Meechum? No, byl jsem moc zvědavý, jak tohle tvůrci zacelí. Nezklamali.. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No oproti jinym komentujicim jsem si rozhodne jistej, ze Frank si tu kulku rozhodne zaslouzil. Presto ale doufam, ze se z toho vyhrabe a jeste bude radit. Doufam, ze kulku nedostanou vsichni, kteri si to v tomto serialu zaslouzi. Moc postav by nezbylo. Vyborny souboj velke a jeste vetsi spiny... Claire je drava svine s pekne ostryma drapkama... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama