Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Kathryn Durantová je spolehlivá, Claire Underwoodová je třída,“ cituje Frank titulky článků, které vyjdou na podporu Claire jako jeho spolukandidátky na viceprezidenta. Původně slíbil tento post Durentové, a teď jí žádá o podporu. Žádá nebo vyhrožuje? Durantová je tvrdá žena i politička, když vzdoruje, Frank přitvrdí: „Všechno, co tvrdil Lucas Goodwin je pravda. Zabil jsem je oba – Zoe Barnesovou i Petera Russoa, přesně jak to říkal. Ovšem nikdo mu nevěřil. A nikdy neuvěří. Protože tak šikovně dokážeme my zametat stopy.“ Jeho hlas je cynický, ale pravdivý, i když to nakonec vše obrátí v žert. Je jen na Durentové, jak si to v hlavě přebere. Ale v této chvíli drží ten největší trumf Claiřina matka. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spacey neskutečně válí. Jeho herecký výkon bude v memoárech velmi vysoko. Dojemný díl napumpovaný emocemi. Tentokrát jak těmi z osobních životů, tak i z politické scény. ()

strom-z 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě další lepší díl než z 3.řada, ale přece jen mi i dle zdejších komentářů připadá, že se tu někteří trochu nechávají opít rohlíkem... Já tomu často prostě nevěřim. Nechápu, proč se Claire vychrápala s Tomem, necejtim tam tu chemii. Scéna z oválný pracovny - já nevim, za mě možná až moc tlačený na pilu na úkor realističnosti. Fakt by se ministryně zahraničí nechala TAKHLE vydírat prezidentem? Ufff.... ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten moment, když jedna pasáž dokáže naprosto rozdrtit vše i tak výtečně zahrané. Ta scéna v oválné pracovně bylo naprosto čisté Spaceyho brutální sólo, z kterého se zase může stát legendární pasáž tohoto seriálu. Tady nejde mít výtku k jedinému bodu jak to Spacey zahrál a připomíná mi to legendární scény z Breaking Bad. Nebo Westworldu, kde Antony Hopkins mluví velice podobným stylem, velice hrůzu nahánějícím stylem. Né každý seriál má podobný moment. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle jsem opravdu nečekal...jeden naprosto dokonalý díl už v této řadě byl, a tohle je bez pochyby další. Je tady pár scén, na které si budu pamatovat jistě ještě dobrých pár let, a na které si vždy vzpomenu, když se řekne House of Cards. Tahle (již čtvrtá !!!) řada je zatím jednoznačně nejlepší z celého seriálu, a doufám že se to podobně jako u třetí série ke konci nezkazí. 100%. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dougu, prober se. Začínáš mě štvát. Po opravdu dlouhé době si Claire získává nejen moje sympatie. Do poslední chvíle jsem si myslel že to Frank přehnal a Catherine mu to vrátí. Díl plný napětí. Konec malinko klišé ale i tak celkový dojem je super. ()

Reklama

Reklama