Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Když vás kousne pes, tak ho utratíte, nebo mu dáte náhubek. Já zvolil náhubek. Prozatím, „ říká o ministryni zahraničí Catherine Durantové Frank Underwood, který ji vlastně obchází, protože potřebuje udělat některé kroky v zahraniční politice tak, aby tím byla podpořena jeho volební kampaň. A dobře ví, že Durantová nebude s těmito nepřipravenými akcemi souhlasit. Hodlá co nejdříve udeřit přímo na hlavu ICO a zneškodnit bratry Ahmadie, což se bez podpory Syrie a Ruska udělat nedá. A jak se ukazuje i jeho protikandidát Will Conway, především a na prvním místě, počítá body do své kampaně. Zatím bývalý šéfredaktor Washington Herald Tom Hammerschmidt, kterému se podařilo přesvědčit vedení, skládá se svým týmem jeden kousek puzzle za druhým a připravuje vydání zásadního článku o současném prezidentu Franku Underwoodovi a jeho cestě do Oválné pracovny. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatazeni mourenina pres zebra zase do deje mi prijde zbytecne, protoze to byla snad nejotravnejsi postava a taky protoze vlastne lautr nic v tomhle dile neudel. Nastesti to vypada, ze zase zmizi. Jinak se veci spis chystaji na finale sezony a vypada to stale moc zajimave. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten nápad vytvorenia mileneckého trojuholníka, ktorý samotný Frank dokonca odsúhlasí a ráno si všetci pekne sadnú za spoločný stôl a budú predstierať harmonické spolunažívanie ja vážne na poriadnu facku tvorcom, ktorá by im pomohla sa spamätať. Túto epizódu doslova zabili... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jiný tým Spotlight, žebra s otazníkem, Dougova transplantace a precizně napsaný a zahraný díl. Dravost a manipulace se derou vpřed, finále čtvrté série je na dosah.. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doug se chová dost divně a iracionálně. Podobné chování představil dlouhodobý "přítel" Franka. Celkově mi spousta věcí v tomto díle moc nesedla a děj sází na náhodu a klišé až přehnaně moc. Ale jelikož se v díle pořád něco děje a udržel i přesto mojí pozornost, dám namísto původně zamýšlených tří hvězd čtyři. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama