Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Každý má nějakou slabinu. Conway touží po pozornosti. Když bude stát ve světle reflektorů, nemůže kritizovat můj výstup, protože jsme oba na jednom jevišti. Když mě vypískají, vypískají i jeho. Baží po potlesku. Jeviště je příliš velké a světla reflektorů příliš lákavá na to, aby byl pouhým divákem,“ uvažuje nahlas Frank Underwood přímo do kamery. Ve Willu Conwayovi má silného protivníka, bývalý mariňák, hrdina ztělesňující typ pravého Američana je urostlý, plný síly a odhodlání se vzornou manželkou a dvěma dětmi. A teď, kdy uprostřed amerického bezpečného života unesou členové ICO tříčlennou rodinu a hrozí popravou v přímém přenosu, nechtějí vyjednávat s prezidentem, ale s Willem Conwayem. Proč? (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední díl zřejmě ukazuje to, o čem bude pátá epizoda, či alespoň její podstatná část. Tedy boj na několika frontách. Přesně to, co má divák nejradějí. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Underwoodova ironie v Bílém domě směřující k přidrzlému synkovi (s cínovými vojáčky v ruce) úhlavního konkurenta „víš co, měl by sis je nechat, protože bys měl dostat vše, co si budeš přát,“ je jen třešničkou na dortu dílu těsně před vyvrcholením čtvrté série. Démonický Kevin Spacey, tentokrát výrazně komunikující s divákem a s teroristy nevyjednávající, opět jedinečný. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fiha, zase musim zatleskat scenaristum. Svest oba dva protivniky pod jednu strechu a donutit je spolupracovat je skvely napad z ktereho se da hodne vykresat a to se jim dari. Spacey dostava hlasky, u kterych muze Underwood zazarit a samozrejme to dela s gracii sobe vlastni. Jeho "I was there" bylo paradni. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ticho pred búrkou. Tak by mohli pomenovať tvorcovia túto epizódu v prípade, že by upustili od tradičného číslovania. Frankovi tiká tesne pod zadkom časovaná bomba a najlepšie je, že zatiaľ o nej ani len netuší. Rozhodne sa je opäť na čo tešiť. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a teď je tady zase chvíle napětí a poměřování síly. To (ne)vyjednávání s teroristy dodává soupeření mezi našimi kandidáty značné napětí. A ten konec dodává natěšení na další díl. ()

Reklama

Reklama