Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Nemám rád rčení napůl plný, napůl prázdný,“ říká Frank Underwood, když mluví o své volební kampani, která den před volbami vyznívá nerozhodně. „Tohle je náš dům (Bílý) a my nikam nepůjdeme!“ Jeho protikandidát Conway se činí téměř dvacetčtyři hodin na pollyhoppu a odpovídá na dotazy voličů, zatímco Frank a Claire, bojují o hlasy v klíčových státech a zároveň se ho snaží zdiskreditovat. A věrný Doug se snaží zanechat svou vlastní stopu v Bílém domě. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joel Kinnaman je dobrý akční herec, ale emocionálně se do toho nedokáže alespoň prozatím tak položit. Nejen proto na Franka zkrátka ztrácí mílovými kroky. Další napůl umrtvený díl, díky kterému pátá série zatím marně hledá fazónu. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra, ten chlap mi chyběl. Jeho hlas, jeho gesta, jeho charisma. Kdykoliv po nějakém strhujícím dialogu šibalsky pronese cosi trefného do kamery, naskočí divákovi husí kůže. Herecký a scénáristický koncert pokračuje, protože politika je špinavá díra, kdy jeden den do ní někoho strčíme a další zase kvůli spojenectví vytáhneme. Zatím to vypadá, že náš ústřední pár má stále kam jít, ač se témata musí jistojistě vyčerpávat. Teď ovšem zbývá jen pár hodin do voleb, poslední zbytky sil míří k voličům a dalším intrikám. První výsledky nicméně nevypadají dobře. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pátou sezónu jsem se převelice těšil, ale teď jsem trochu zklamaný, intriky a manipulace sice běžely opět naplno, ale nejsem schopen udělit pět hvězdiček, protože mám pocit, že seriálu tentokrát chybí to "něco" navíc, které jsem v něm v předchozích řadách nacházel. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This is our house. We are not leaving." Tak uvidíme či sa Frank bude mýliť alebo nie, každopádne som čakal, že tesne pred zahájením volieb vytiahnu obaja kandidáti ešte nejaké eso z rukáva, nič zásadné sa však nestalo. ()

Reklama

Reklama