Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Překročili jsme meze, izolovali jsme se,“ říká Claire svému muži, uprostřed manipulací s volbami, k čemuž se hodí i světový terorismus a hrozba špinavé bomby. Ale Frank Underwood je neúprosný: „ No a co? My dva víme to, co zbytek světa odmítá vzít na vědomí: není žádná spravedlnost. Je jen boj.“ Krize v Bílém domě uprostřed voleb, kdy dokonce musí prezident a nejvyšší velení státu musí do krytu, kdy Spojené státy mají na dosah Ahmádího – velitele ICO, ale Frank se na všechno dívá jen prizmatem voleb. A zatím se neúnavný novinář Tom Hammerschmidt žene za další stopou – Rachel a její spojení s Dougovým napadením v lese. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saakra, tak tohle byla dlouhá pauza. Minulej díl jsem viděla před víc jak půl rokem, no to mě poser. Netřeba asi říkat, že jsem zapomněla absolutně na všechno, nebo minimálně na všechno (co si budem, tenhle seriál má dost okamžiků, který se fakt zapomenout nedaj), co se stalo v týhle sérii, takže návrat byl pěkně tvrdej, a asi mi bude chvíli trvat, než si ten milion jmen zase zapamatuju. Ale že mi to chybělo, tohle skvělý politický drama, se skvělým Kevinem, kterej se pro tuhle roli vyloženě narodil. Návrat po půl roce a hned takhle skvělá epizoda? To mě pěkně nakoplo na další dávku! Hodnocení: 9/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Bílého domu do protiatomového krytu. Ztracený kamion s radioaktivním materiálem dostává napětí do několika desítek metrů čtverečních, ve kterých se odehraje další bitva, která může mít jen jediné vítěze: manžele Underwoodovi. Dravý Kevin Spacey, který se po letech (pro mě nepochopitelného plahočení – buď si on nevybíral silné látky, nebo mu je jednoduše nikdo nenabízel), v plné síle. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj sedmé epizody mě až překvapivě potěšil, přestože se většinou odvíjel jen ve vládním bunkru. Konečně se zase intrikovalo naplno, dokonce došlo i k něčemu, co by se dalo nazvat pučem, a takové situace mám rád. Navíc dostal, na rozdíl od předchozího dílu, opět více prostoru Kevin Spacey, takže já jsem byl spokojen. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”We both know something the rest of the world refuses to acknowledge. There is no justice, only conquest” Zaujímavá dejová perlička, ktorá (aspoň v tomto diele) nebola maximálne využitá, pretože takéto kardinálne spiknutie proti Underwoodovcom si zaslúžilo omnoho väčšie napätie a fatálnejšie dôsledky ako abdikácia jedného generála. Na druhú stranu ešte Frank tak úplne nevytiahol svoje eso z rukáva, s ktorým sa však už stihol pochváliť svojmu rivalovi. Snáď ďalšie častie opäť zvýšia celkové obrátky, pretože začínam mať pocit, že aktuálna séria prešľapuje na mieste... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama