Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Příslovečná procházka lesem není pro mě. Zpytování nitra na lesní stezce? Rozjímání a smrtelnosti? Nesmrtelnosti? Tak se do dějin nezapíšete. Zvítězíte jeden den, zvítězíte ten další a takhle pokračujete každý den, dokud nezemřete. Nepamatují si vás, protože jste vyhráli, ale proto, že jste nikdy neprohráli, „ říká Frank Underwood na shromáždnění nejmocnějších mužů Spojených států i světa – bratrstva, jehož členové se schází, aby si porcovali svět jako nedělní pečeni. I když tam prezidenti ani ženy nesmějí, Frank pozvání dostal. Nenechá se opít ani zmást jejich mocí, ale nečekaně dostává zásadní důkaz proti Conwayovi. Podobnost s Richardem III čistě náhodná. Vítejte na polích Elysejských!!! A zatím se kdesi za polární kruhem potápí ruská průzkumná loď s americkým občanem na palubě. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu to nechci říkat, věřte mi, ale už mě House of Cards začíná nějak nudit. Dřív se pořád něco dělo, ty politický pičoviny byly fakt zábavný a docházelo i k vraždám. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teď mám pocit, jakoby potřebovali protáhnout sérii na tradičních 13 dílů, tak tam mrdli nějakej kult boháčů či co, doplnili o pár klasickej Frankovejch keců, který už pomalu nevím, co znamenaj, k tomu přidali procházky lesem a drama s ruskou ponorkou. For fucks sake give me a break. Hodnocení: 6/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že se mi za dobu sledování seriálu nestalo, abych se jen maličko nudil, ale tentokrát na to došlo. Nijak zvlášť mě nebavila dějová linie s podivnými táborníky a ani Claire mě svým prezidentováním příliš nezaujala, takže tentokrát jsem hodnotil jen třemi hvězdičkami, což je zatím z mé strany pro House of Cards nejhorší známka. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sic to Frankovi nejvíc sekne v obleku a v koženém křesle, z kterého intrikuje a rozdává úsečné příkazy, ani uprostřed přírody to s ním nebylo zlé. Dění v Bílém domě mezitím nebylo z nejzajímavějších, nicméně celkové vyznění s jednou tajnou nahrávkou vytáhlo tenhle díl do slušného nadprůměru. A investigativní novináři mezitím přicházejí na zajímavou stopu. „My vyhrajeme, Dougu!“ ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"History is earned. You win the day. And then you win the day after. And then you do the same thing every day until you're dead. And you're remembered not for the winning, but because you never lost. Tvrdý predvolebný boj s Conwayom si zaslúžil predsa len veľkolepejšie zavŕšenie. Miesto toho sa Frank prechádza po lesíku na kempe sekty mocných a napriek tomu, že ho tam všetci majú radi ako tŕň v oku, mu na rozlúčku ešte darujú nahrávku, ktorá môže okamžite pochovať všetky doterajšie snahy o prezidentstvo jeho úhlavného nepriateľa. Zdá, že tvorcom dochádzajú nápady a seriál začína mlieť z posledného... ()

strom-z 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi to je i tim, že jsem od pátý řady vzhledem k horší pověsti neměl vůbec očekávání - ale neshoduju se s horším hodnocením zde, tohle pro mě naopak byla kvůli pár věcem veelmi slušná epizoda. Zaprvé - KONEČNĚ návrat k pro mě obrovský nelogičnosti v ději, a sice kamerovýmu záznamu z metra při vraždě Zoe. Zadruhé - Claire Underwood řekla Tomovi, že ho asi miluje, a já tomu celkem (relativně) věřil! Což je pro mě vzhledem k její absolutně neproniknutelný/nepřesvědčivý? ledový šlupce druhý příjemný překvapení, který už jsem ani neočekával. Tak nevim, jestli nepřijde nějakej průšvih, ale pro mě zatim pátá řada vůbec tak nezaostává, místy dokonce naopak... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama