Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Ano, je to tu zase. Ministr zahraničních věcí. To jsem chtěl. To je všechno, co jsem chtěl. To mi slíbili. A teď jsem tady. Prezident těchto Spojených států. Můžeš si za to sama, Ameriko. To ty jsi mě zvolila. Hledím na lidi, kteří, s úsměvem na tváři, čekají na svou chvíli. A vůbec nejhorší jsou ti, kteří se usmívají a tleskají nejvíc. S mocí se to má jako s realitami. Nejdůležitější je místo, místo, místo! Čím blíže jste ke zdroji, tím vyšší je hodnota vašeho majetku!“ Není třeba dodávat, kdo věnuje tento projev divákům a vrací se zpět o několik let, kdy to všechno začalo. Kdyby tenkrát dostal to místo ministra zahraničí… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí slabší epizodě se tvůrci devátým dílem vrátili ke svému standardu, takže jsem se tentokrát určitě nenudil, pobavil mě skvělý Kevin Spacey při inauguraci prezidenta a užíval jsem si další manipulace a intriky, jen mě už vůbec nebaví sledovat sexuální život Underwoodových, protože je to vyloženě zacyklená záležitost. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mraky žvanění a jedna inaugurace. Kdy se začnou tahat esa z rukávu ví bůh a kdy se do toho jeden nezdolný novinář pořádně opře taky nikdo neví. Snad brzy, jelikož pátá epizoda má dost nevyrovnaný dech. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politika je špinavá díra, kdy jeden den do ní někoho strčíme a další zase kvůli spojenectví vytáhneme. Frank je zpátky v křesle, spokojený, sarkastický, trefný. Ale tak nějak se točíme v kruhu, páč si jen připravujeme půdu pro další příští, ale je toho tak trochu málo. Navíc když se obáváme, zda to další příští bude dostatečně nosné. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježiš, pamatuju časy, kdy to nebyly jenom samý politický žvásty, ale na scéně se něco opravdu dělo. Teď mám pocit, jako když všichni dokola jenom omílaj pořád ty samý politický pičoviny celou sérii, a žádná z nich vlastně nemá pořádnej dopad. Frank je zase prezident, jaký překvapení že? Bohužel druhá inaugurace nebyla tak uspokojivá, jako ta první, a tentokrát bych pro více uspokojení zašla radši na Pornhub, kdežto poprvý mi House of Cards k vyvrcholení naprosto stačilo. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bojím se kouknout na další díl, tomuhle seriálu fakt nechci dávat tak nízký hodnocení, ach jo. Hodnocení: 6/10 ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”The office of President. Yes, here we go again. Secretary of State. That's what I wanted. That's all I wanted. That's what I was promised. And now, here I am, President of these United States.” Je pomerne zaujímavé vidieť túto epizódu niekoľko dní po tom, čo Kevin oficiálne vyrukoval s pravdou von a priznal svoju orientáciu. V predchádzajúcich epizódach počas priebehu minulých sérií mi tieto vykrúcačky s Underwoodovou sexuálnou inklináciou (trojka s Meechumom, blízky vzťah s kamátom z vojenskej akadémie a neskôr aj Yatesom) pripadali zvláštne, zbytočné a otravné. Teraz je už jasné, že Spacey celý čas prostredníctvom svojej postavy dával nápovedy k tomu ako to s ním v skutočnosti je... ()

Reklama

Reklama