Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Vyvarujte se svazujících spojenectví. Popravdě ten citát přisuzují často Washingtonovi, ale ve skutečnosti to řekl Jefferson,“ až příliš pozdě připomíná Frank Underwood toto pravidlo bývalému prezidentu Garettu Walkerovi. Muži, který Franka osudově podcenil a nesvěřil mu ministerstvo zahraničí, jak kdysi slíbil. Stálo ho to prezidentské křeslo, zdraví a těžkou ránu jeho hrdosti. Nyní se nečekaně rozhodl vypovídat před Kongresem. Také Jackie Sharpová neskrývá svůj odpor vůči Frankovi, i ona bude vypovídat. Vynořují se stíny minulosti a volební manipulace hnané Underwoodovými do krajnosti vycházejí na světlo. Je třeba najít společného nepřítele a odvrátit pozornost médií i politické scény jiným směrem – nabízí se Sýrie. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Why did you have to go talk to him? There has to be a way out, Francis.” “Does there? Is there? Or is this my presidency? Forever with a target on my back. Haunted and hunted.” Konečne sa začína opäť niečo diať. Síce sa tak akosi dalo čakať, že si Frankova arogantnosť vyberie svoju daň a Walker vypustí pravdu na povrch, musím však uznať, že za Frankov nasratý pohľad na Ushera v závere epizódy to po dlhej dobe konečne stálo za motivačný plný počet. Snáď to bude odrazový mostík k poriadne vygradovanému záveru tejto na pomery House of Cards priemernej série. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby celá epizoda byla jako poslední 3 minuty, už bych se radovala, že se House of Cards zase vrátilo na špici. Bohužel tu strašnou pachuť 50ti minut nudy mi nedokázaly spravit ani ty 3 minuty na závěr, který mě uvedly do nostalgie. Sakra, jak bylo House of Cards dřív tak dobrý, zajímavý a zábavný! Tehdy jsem aspoň těm intrikám rozuměla. Teď každej jenom sere divný metafory na bůhvíco, hází pohledy, z kterejch fakt nevim, co mám jako kurva vyčíst, a pořád dokola se omílá to samý.. A to budu muset potom ještě trpět celou šestou sérii, no to mě poser! Hodnocení: 6/10 ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá epizoda mě rozhodně nezklamala. Užil jsem si v ní pořádnou dávku politikaření, manipulace i intrik, Frank Underwood se naštěstí opět choval jako odporný cynik a díky vývoji, k němuž došlo v příběhu, se můžu těšit, jak se zase bude vylhávat ze všech obvinění. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice se mračna trochu stahují, ale Frank dělá až podezřele okaté školácké chyby a všichni jakoby mu je ještě k tomu i tak baštili bez rozmyslu. Má to příliš jednoduché. Kde jsou ty pořádné grády ? ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Manipulátor par excellence je zase v plné síle, nicméně s blížícím se vyvrcholením očekávám pořádný steak a nikoliv veganské tofu. Pár záblesků tu máme, ale občas to vypadá, že Frank vypustí z úst cokoliv a ostatní se stáhnou a chovají se jak žáci zvláštní školy. Naše politická pohádka se občas dostává jen do průměrných vod. Věřím, že se to tři díly do konce změní. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama