Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Byli ti před námi lepší než my? Zasloužili si víc tu moc a pozici, ve které se nalézali? Byli schopnější ve snaze udělat alespoň jednu pořádnou věci pro lidi? Ano i ne. Historie vždy vypadá zpětně lepší, než byla. Anebo měl Shakespeare pravdu. Všichni jsme jen blázni, co vedou slepé,“ uvažuje nahlas Frank Underwood, když se nad ním sklání meč impeachmentu. Neměl by raději odstoupit, jak mu někteří radí? Jeho tým dělá, co může, aby k tomuto krajnímu ústavnímu kroku nedošlo. A mezi Frankem a Claire stoupá napětí, a to nejen jako mezi manželi, ale především jako mezi prezidentem a viceprezidentkou. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Were the men before us any more moral? Any more worthy of the power and position that they had found themselves in? Any more capable of doing a single goddamn thing for the public? Well, yes and no. History has a way of looking better than it was. Or perhaps Shakespeare was right. We're all just madmen leading the blind. Z Franka sa pomaly stáva možno aj trochu oprávene paranoidný big brother a musím priznať, že sa mi piata série konečne začína páčiť. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se normálně nestačím divit, ono se fakt něco začlo dít a jenom pořád dokola nekecaj o píčovinách 100x omílanejch dokola? Tomu se mi nechce věřit! Každopádně ten, kdo měl za úkol dělat sexuální vztahy, musí mít nějakej fetiš, protože co to kurva je tohle? :D Vztah Franka s tím mladým cápkem, kterej ho strašně miluje. Pak je tady Doug, kterej svý ženský řekne, že ji zabil manžela (btw ten jejich rozhovor mi přišel hrozně cheesy, hlavně to: "Já vím. Šukám tě, protože tě nenávidím.") a pak se vyspí s LeAnn. Ne že by se mi to nelíbilo, je to docela prdel, ale je to taky pěkně divný poslední dobou. Hodnocení: 7/10 ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj jedenácté epizody nabral slušné tempo a chudák Tom Hammerschmidt už neměl ani chvilku na to, aby si trochu oddechnul, protože odkrýval jednu Frankovu špinavost za druhou. Celý díl jsem si pěkně užil, protože byl plný propracovaných intrik a manipulací, a to mám rád. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se bál, že nás čeká další díl náznaků a už lehce povrchních scén. Naštěstí to graduje náramně a novináři přinášejí „zaručené“ zprávy. A zoufalý tým okolo manipulátora Francise hledá, jak s nimi naložit. Politická pohádka pokračuje. A Velký bratr všechno vidí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama