Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Tohle mám na senátu rád a zároveň to nesnáším. Tu nakažlivost. Jednoho něco napadne a už se to šíří jako chřipka,“ říká Frank Underwood, když se od něho odvracejí další senátoři. I Durantová skládá funkci a chce svědčit… a pak najednou „spadne“ ze schodů. Yates odchází a nechává Claire svůj rukopis. Ale i on je důležitým svědkem činů Underwoodových. Asi si neuvědomil, že jen nedráždil tygra bosou nohou, ale vstoupil rovnou k němu do klece. Frank si dobře uvědomuje svou situaci: „Vítejte na sklonku éry rozumu. Neplatí dobré a špatné. Teď už ne. Jde jen o to, být u toho, a být mimo.“ (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Oh don't deny it, you've loved it. You don't actually need me to stand for anything, you just need me to stand. To be the strong man, the man of action. My god you are addicted to action and slogans. It doesn't matter what I say... it doesn't matter what I do... just as long as I am doing something, you are happy to be along for a ride. And frankly I don't blame you. With all the foolishness and indecision in your lives why not a man like me? I don't apologize. In the end I don't not care whether you love me or you hate me, just as long as I win. The deck is stacked, the rules are rigged.” House of Cards je opäť v tej najlepšej forme, trvalo to takmer celú piatu sériu kým sa do nej dostal, ale stálo to za to! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politika je špinavá díra, kdy jeden den do ní někoho strčíme a další zase kvůli spojenectví vytáhneme. Frank si pěkně pozvolna chystá půdu, aby mohl mrazivě zaskočit a udeřit. Vůbec nedokážu říct, zda se mi vyvrcholení v podobě posledních dvou dílů zamlouvalo. Ano, nepostrádaly to, co by divák od konce páté série očekával: napětí, dravost, skvostné herecké výkony, peprné dialogy, zvraty. Jenže právě zvraty už natolik zamotávají jednotlivé role, že se nad jejich věrohodností třese zem. A to i přesto, že víme, že celou dobu sledujeme jednu výborně napsanou a zrežírovanou politickou pohádku. Bohužel už z toho máme nastavovanou kaši. Tvůrci to mohli celé s grácií ukončit. Nestalo se. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak cože?! Ona je to fakt pravda! To pravý nefalšovaný House of Cards se vrátilo a je sakra ještě lepší než předtím! Tvůrci konečně napravili ten nedostatek mrtvol, který za sebou Frank s Claire v poslední době zanechali (a ta sex scéna Toma a Claire, tomu říkám kvalitka). Ty dva se dokonce rozhodli zbavit i Douga, no to si děláte prdel! A zatracenej Frank ještě k tomu rezignoval. Dámy a pánové, na tohle jsem čekala celou pátou sérii. Hodnocení: 9/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Underwoodovi zase jednou uvedli teorii do praxe, a po jedenácti epizodách politikaření, manipulací a intrik se opět začaly dít lidem nepříjemné věci. Claire tentokrát jasně ukázala, že ani jí není cizí heslo: "Účel světí prostředky." Vystoupení Franka Underwooda před výborem bylo opět luxusní a úplně jsem se tetelil blahem nad tím, jak to Kevin Spacey parádně sfouknul. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama