Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nepřátelé Claire spřádají plán, jak ji odvolat z funkce. Proto je nechá, abych si mysleli, že je práceneschopná. Doug při vyšetřování odhalí tajemství. (Netflix)

Recenze (5)

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty scénky z Claiřiny minulosti jsou fakt zbytečné. Stejně zbytečné je i to jak se zhruba v každém druhém filmu či seriálu z Ameriky musí zmínit věta ve stylu ,,jsem Američan". Jediná zajímavá část (od začátku do konce) je opět Doug ale i ostatní mají občas světlé momenty. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádně kontroverzní závěr, ale jinak těžká nuda a úmorně dlouhé pasáže žvanění, které nikam moc nevede. Je místy vidět scénáristická bezmoc a nesoulad. Pocitově velmi dlouhý díl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela dlouho jsem si u sledování páté epizody myslel, že si scénáristé konečně vyndali hlavy z finální fáze zažívacího traktu a znovu našli svůj ztracený styl, příběh měl po dlouhé době zase atmosféru i slušný spád, intriky a manipulace dosáhly někdejších kvalit, a pak přišla závěrečná fraška, aby veškerou snahu poslala do kopru. Co na to říct? Jedině : "Dobrá práce!" ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Konečne prichádza čiastočné rozuzlenie prvých dielov a obrat sympatií... Jedna z najlepších častí celého seriálu!!! 99% ()

Reklama

Reklama