Reklama

Reklama

Superlidé Stana Leeho

(seriál)
  • USA Stan Lee's Superhumans

Obsahy(1)

Daniel Browning-Smith se setká s dalšími superlidmi a testuje jejich nadlidské schopnosti. Uvidíte muže, který slézá zdi neuvěřitelnou rychlostí, a lidský zpomalovací práh. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Hm, nie sú to komiksoví hrdinovia. Anomálie jednotlivcov svedčia o tom, čoho je schopné ľudské telo a na koľko percent ho využíva bežný človek. Ten kalkulačkový bol naozaj perfektný! ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Chcete vědět, jak vypadají reálné postavy podobné z filmu X-men, kteří žijí skutečně na této planetě? Tak tento serial je pro Vás. ____ Uvidíte chodící kalkulačky, lidé bez prahu bolesti, jedince, kteří mají propojenou oblast mozku zodpovědnou za čich a zrak způsobem, že zaznamenané vůně vidí jako barvy ve svém zorné poli, tj. věty typu, to jídlo voní jako oranžová barva jsou na místě, dále člověka rychlejšího než Google atd. ____ Zkrátka je to Guinessova kniha uvedená pod titulem Stan Lee's Superhumans. ()

Reklama

Craylo 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi poznávání lidských hranic a zajímavosti, rozhodně to musíte vidět. Stan Lee s "gumovým mužem" představují velice zajímavé lidi, vymykající se normálu. Jmenujme např. člověka, který vede elektřinu, muže, který uběhl 560km bez přestávky, člověka, který dokáže počítat rychleji než kalkulačka, siláka, který dokáže srolovat pánev a utáhnout všechny koňské síly Harley Davidson odpovídající 1,5 tuny váhy, člověka ovladájícího echolokaci... Obrovský plus za to, že jen neukazují, ale s pomocí expertů se snaží odhalit PROČ dosahují takových výkonů. Jo, a není to fake! Jediný problém je, že zatím nejsou titulky. Ale angličtina je docela jednoduchá a dá se jí porozumět. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl první tři díly, ale tohle je něco, co chytlo moji pozornost okamžitě. Seriál o lidech, kteří mají opravdu nadlidské schopnosti a někdy dosti neuvěřitelné. Brilantní byl kovboj, který umí střílet tak rychle, že to ani nepostřehnete a chlápek, který dělá z hlavy tak složité výpočty tak neuvěřitelnou rychlostí, až vám z toho půjde hlava kolem. Po zhlédnutí první série musím říct, že kvalita postupně klesá, a to i proto, že některé ukázky mi vůbec nepřipadají obzvlášť výjimečné, ale i tak je to výborný seriál, který stojí za zhlédnutí. V jednom díle se dokonce objeví i český borec s údajně nejsilnějšími čelistmi na světě, což dokáže opravdu šíleným způsobem :). Dle mého názoru je to první člověk z téhle série, který opravdu dosáhl svého limitu a taky to tak vypadalo. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama