Reklama

Reklama

Plamínek a čtyřkoláci

(seriál)
  • USA Blaze and the Monster Machines (více)
Animovaný / Akční / Rodinný
USA, (2014–2023), 50 h 34 min (Minutáž: 20–45 min)

Série(7) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Osmiletý AJ posedlý technologiemi a jeho přítel monster truck Blaze jsou nejlepšími závodníky v Axle City. Společně soutěží v závodech a vydávají se za dobrodružstvím při řešení problémů spojených s vědou, technikou, strojírenstvím a matikou. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ten pavouk může být silný, ale není silnější než moje hydraulika." Fikaný Plamínek, zákeřný Bourák a snaha donutit děti myslet? Mně to tedy připadalo spíš, že se dětem něco vnucuje, ale já patrně nejsem cílová skupina, protože už spolehlivě vím, že čtyři kokosy a dva kokosy je dohromady něco kolem sedmi kokosů. A to spočítám na prstech jedné ruky. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Na tomto seriály sa mi páči, že je svojim spôsobom interaktívny, to znamená, že v priebehu deja priamo komunikujú z deťmi a snažia sa im navodiť dojem, že môžu ovplyvňovať dej. To je zaujímavy nápad, ktorý sa cení 3 hviezdami. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

So synovcom to príležitostne  kukáme a riešime logické úlohy s ktorými sa Plamínek a Čtyřkoláci potýkajú. Zábavné aj poučné.V rodine offroad-ďákov poviná záležitosť 😂😂😂 ()

1mikeF 

všechny recenze uživatele

O edukativnosti bych dost pochyboval. Problém se vyřeší tak, že se na sportovní auto namontuje obří pánev na vafle (to určitě naučí děti logicky uvažovat!). Příběh mi připadne stupidní i s ohledem na věk diváků. ()

Rimmerák 

všechny recenze uživatele

Velmi "dětské", ale co by člověk od animovaného seriálu pro děti čekal. Připadá mi to z lepšího soudku toho, na co se dá narazit na streamingových službách. Fajn je, že je to částečně interaktivní a tak je tříletý synek zatáhnut do děje a radí Plamínkovi a spol. co má dělat a vždy má velkou radost, když poradí správně :-) ()

Virus_3000 

všechny recenze uživatele

Prckové na to rádi koukají a pomáhají. Jasně, není to kdovíjaká dokonalá fotorealistická grafika (ani nemá být), nemá to složitý příběhy (to taky nemá být), ale ten účel to plní skvěle - děti u toho přemýšlejí, učí se počítat a vlastně i učí svůj mozek určité abstrakci (je třeba mít na paměti, že děti potřebují věci osahat). ()

Reklama

Reklama