Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slovenská filmová rozprávka o smutnom dievčatku, ktoré ani jeho otec bohatý a mocný pán nedokáže rozveseliť. Podarí sa to až figliarovi Petríkovi a jeho psíkovi Bobíkovi, ktorí žijú na dvore ich kaštieľa. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele

Děs...včetně toho že si režisér pozve české herce a pak je předabuje--- Matěj Forman (Petrík)  si v samém závěru natáčení při jízdě na dětském vozíku rozbil hlavu a tak filmaři byli rádi že je z dvojčat a tuto scénu dotočili s jeho bratrem Petrem. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

O tom že dítě může rozveselit jedině pes, tak o tom už vznikla řada filmů. Ale vcelku jsem se i bavila co všechno je služebnictvo schopno udělat aby Marcelka byla šťastná a ještě u ní neuspěli. Nicméně mě stále oslovuje půvabný vzhled Vladimíra Hrubého který zde sehrál velkou ůlohu, takže dávám hvězdičku navíc. Akorát mi trochu vadilo to malování po zvířatech. Ale když tuto činnost využili pouze na natáčení, tak budiž. ()

Reklama

jan72 

všechny recenze uživatele

Hrajú českí herci predabovaní do slovenčiny, napr.: Lipský (Letko), Effa (Labuda), Filipovský (Jarjabek), Hrubý (Mrvečka) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Možno sa to niektorým deťom môže páčiť, ale debilnosti scenára tu konkuruje len debilný nápad film kompletne obsadiť českými hercami a potom ich predabovať. Predabovať Filipovského je akoby si sami Francúzi predabovali Funésa. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Matěj Forman (Petrík) si v samém závěru natáčení při jízdě na dětském vozíku rozbil hlavu, a tak filmaři byli rádi, že je z dvojčat, a tuto scénu dotočili s jeho bratrem Petrem. (sator)

Reklama

Reklama