Reklama

Reklama

Small Town Murder Songs

Trailer

Obsahy(1)

Šéf policie, Walter, je svým kolegou přivolán k vraždě neznámé mladé ženy. Je to první vražda po mnoha letech, která se stala v jejich malém městečku. Případ přebírá státní policie a Walter jí se svými kolegy vypomáhá při zjišťování identity zavražděné a hledání jejího vraha. Zároveň se ale musí potýkat nejen s nedůvěrou okolí v jeho schopnosti vyřešit vraždu, ale i se svou vlastní minulostí, když se hlavním podezřelým stává přítel jeho bývalé milenky. (phoebess)

(více)

Recenze (5)

Morien 

všechny recenze uživatele

Samotné songs skvělé (úvodní sekvence mě navnadila jako bič), ale ta small town murder mě trochu vyvedla z míry. Možná jsem měla nesprávná očekávání, ale film skončil ve chvíli, kdy jsem si myslela, že je to teprve tak polovice celého příběhu. Prej "a modern, gothic tale of crime and redemption". Smutná Dagmar. Když se Jill ptá Petera, jestli je retardovaný, tak jako by tím trochu vystihovala i moje myšlenky, protože v mých očích si teda to zadostiučinění ve slunečních paprscích na konci rozhodně nezasloužil. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, jakým způsobem film vyprávěl, ale ne co ve finále řekl. Působivé scény doprovázené hudbou si užijeme všichni, ovšem kanadské pointy holt vážně nejsou pro každého... ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Příběh mě sice nedostal úplně do kolen, ale ty písně, které film celou dobu doplňovaly, byly naprosto úžasné. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Co jsem si z toho odnesl? Pomalu ospale vyprávěný příběh o vyšetřování vraždy kdesi v malém městečku daleko od všeho - usínal jsem - stejně tak linka šerifovy minulosti mě nechávala chladným .Začínalo mě štvát neustálé "Yep, yeah, yeah, yep". To náboženství v příběhu si taky mohli odpustit. Samotného šerifa bych se bál, že je vrah. Na druhou stranu celkově to špatné nebylo, jen prostě "umělecké", v běžných kinech by to nemělo ani nejmenší šanci. Hudba a sbory byly zajímavá volba, něco jiného, než jsme u ostatních filmů zvyklí. Spousta dloooouhých záběrů a pohledů. Z krátkého celovečeráku to mohlo jít zkrátit na díl nějakého detektivního seriálu, 60, 50 minut bez problému. Bylo by to sice méně umělecké, ale také méně uspávající. ~~~ 1,5* ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Silná formální stránka a podmanivá až poetická obsahová stránka. Možná v některých ohledech až příliš velký důraz na jednotlivé fragmenty, což odporuje zbytku filmu. Na slabou hodinku a čtvrt se ovšem jedná o povedenou záležitost. Parádní doprovodné kousky písní a Peter Stormare jsou jako bonus. ()

Reklama

Reklama