Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat I (1995) je pojem...ale tohle?:)) Naprosto odlišný Mortal Kombat, než jsme zvyklí od filmu z roku 1995, ale to je právě dobře, že to někdo zkusí natočit jinak. Sice mytologie je občas změněna, ale to mi osobně nevadí a zůstávám ještě u 4 hvězd. Dobrý webseriál a uvidíme, jestli se podaří sehnat peníze na film. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

1. Séria - 80% Prvá séria slúži hlavne len ako predstavovačka postáv, čo veľmi oceňujem, pretože si k ním može divák nájsť cestu a na druhú stranu aspoň sa nejedná len o tupú fightovačka. Inak skvelá atmosféra, kostými, kamera, dobrá hudba a s celkového hľadiska výborný úvod s reálnym feelingom. Škoda len tej ultra krátkej stopáže, na ktorej sa nedá rozohrať žiadny lepší príbeh. 2. Séria - 95% V druhej sérii sa už konečne začne turnaj, ale Kevin Tancharoen opäť nezabúda predstavovať nové postavy a posúvať príbeh dopredu a zároveň ešte aj prepájať dejové linky. Cary-Hiroyuki Tagawa alias Shang Tsung je velmi príjemný doplnok. Tancharoen po druhej sérii jasne ukazuje, že do Mortal Kombatu sa vyzná, akcie mu sedia a s postavami tiež vie pracovať, keď vidím ten potenciál tak je to ohromná škoda, že s toho nieje celovečerák. ()

Reklama

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

Držím pěsti, aby celovečerní film dopadl dobře. Tento miniseriál na mě zapůsobil. Když zohledním fakt, že byl malý rozpočet, tak je to velice pěkná podívaná, Díly Johnny Cage, Raiden a Scorpion naprostá špička..jen tak dál...fandím tomuhle znovuzrození! Kdo nikdy nehrál mortal kombat, učinil tak velkou chybu :D 76% ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Kladem díla jsou bezesporu reálně "ošklivé" prostředí a dobře zpracované souboje, které možná neoplývají přehršlí akrobatických kousků (i když i zde se výjimky najdou), ale jsou dynamické a choreograficky zvládnuté. Děj se zde nedá příliš posoudit, na takhle malém prostoru na nudu není čas, ale taky není čas cokoliv rozvést. Záporem mi ale přijde samotné pojetí stylem miniseriálu. Deset minut na díl, z toho polovina titulků a opakování děje, takže se vlastně jedná o trochu delší filmové upoutávky. A považovat upoutávku za dílo jako takové mi prostě přijde divné. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Nové poňatie MK by si zaslúžilo kino treatment. Prvá epizóda sa ešte niesla v duchu seagaloviek, je fakt vidno, že by tvorcovia potrebovali väčší balík, no pri druhej mi už 'fuck yeah' ušlo. Vidieť ako sa rodí Kano a Jax sa proste bez nostalgie neobíde, obzvlášť keď som ročník, ktorý s hernou sériou vyrastal od prvého dielu. Azda by to chcelo ešte zaplatiť poriadneho choreografa, lebo MK je predovšetkým o vymakaných kombách. To už sme ale zase pri dolároch. Pri sračkách, do ktorých producenti dnes sypú prachy už Mortal Kombat mal dávno byť v produkcii s aspoň 30 miliónmi. Hádam sa o to tento Legacy viral pričiní. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Kvůli nízkému rozpočtu jsou náročné scény nahrazeny animací. (NiaWolf)
  • Epizódy druhej série obsahujú v závere aj krátke skeče zo zákulisia. (Johnny.ARN)
  • Natáčelo se od 7. února do 3. března 2011 ve Vancouveru. (gogos)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama