Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Salem 

všechny recenze uživatele

první a druhý díl dobry, bylo to dobře udělaný, ten třetí už tak dobrej nebyl, ale cenil jsem že tam byl David Nykl a Erica Cerra, hlavně si lidi musej říkat že je to WEBSERIÁL ne normální seriál do kterýho se prachy jenom sypou za reklamu, oni nebudou něják extra bohatý, ale ty herci tam jsou dost známí ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je nutné obdivovat snahu i schopnost vystačit si s málem a udělat z toho mnoho. Na druhou stranu je třeba litovat, že webový seriál Mortal Kombat: Legacy nevypadá tak jako video Mortal Kombat, které režisér-nadšenec Kevin Tancharoen dříve nahodil na YouTube. Díl s Johnnym Cagem se vyloženě povedl, epizoda s Raidenem řeší, jak by se mýtické postavy tohoto videoherního světa daly adaptovat pro film s více realistickou atmosférou, a díky triu Jeri Ryan, Michael Jai White a Tahmoh Penikett v jiných je na co se dívat. "Historické" části jsou ale o poznání slabší. Škoda, že Tancharoen nenatočil prostě delší verzi původního upoutávkového klipu na pokračování. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jednalo o desetiminutová videa na youtube, která sloužila především jako úvod a přiblížení nové hry, byla to perfektně odvedená práce, a hlavně stojí za zmínku Raidenův díl. Občas mi některé díly připadaly sice na úplně rozdílné úrovni, a ne že by mě zrovna bavily, převážná většina ale byla přesně to, co jsem jako úvod některého z charakterů potřeboval vidět. Když jsem před několika dny viděl trailer na druhou sérii, zas mi nezbývá nic jiného, než se na to těšit, jako když jsem se už ani nevím v kolika letech těšil na Mortal Kombat 4. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár dílech sledování to vzdávám.. působí to naprosto levně, někdy spíš až skoro amatérsky. Vizuál tragickej.. chápu, že tvůrci chtěli asi temnou atmosférou, ale udělali ji spíš dost tmavou a bylo vidět uplný hovno.. Johnny Cage a Shao Kahn příšerně zahraný a ta uspěchanost byla taky na hovno. To by bylo tak těžký sestřihat to do jednoho filmu? Sralo mě po každý 10minutovce přepínat na další díl.. navíc jsem se stihnul i nudit. Hudba nevýrazná, znělka žádná, scénář a dialogy nudný a nevýrazný, tempo uspěchaný, herci strašní, vizuál až moc levnej.. celý je to černý jak kdyby to někdo točil v prdeli. Jsem rád, že dal Tancharoen ruce pryč od celovečerního filmu.. to by dopadlo velmi špatně. Bezduchost. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

-1. série- Naprosto suprové ztvárnění MK. Žádné hraní na kostýmy a barvičky, ale pořádný boj s drsnými příběhy jednotlivých postav -2. série- Neskutečná hnačka. MK je snad prokleté, protože i tento nadějný seriál skončil jako film > Pokračování je naprosto tragické a každý fanoušek MK by se mu měl vyhnout obloukem. Neskutečná nuda, trapné žvatlání a téměř nulová akce. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Během souboje udeří Liu Kang (Brian Tee) Johnnyho Cage (Casper Van Dien) takovou silou, že mu zarazí hlavu do země. V dalších záběrech už ale hlavu v zemi zaraženou nemá. (Duoscop)
  • Natáčelo se od 7. února do 3. března 2011 ve Vancouveru. (gogos)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama