Reklama

Reklama

Císařovy nové šaty

(TV film)
  • Německo Des Kaisers neue Kleider (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Císař chce ke svým blížícím se narozeninám ušít šaty, ze kterých by se každému zatajil dech. Šibal Jakob rozmarnému vládci slíbí šaty, jaké svět ještě neviděl. Když v nich pak vládce předstoupí před své poddané, ti se nestačí divit a překvapením jim padá čelist... (oficiální text distributora)

Recenze (17)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jedna z nejhloupějších pohádek v historii filmu. Hloupý námět o císaři, který chce pořád něco co neexistuje a najednou jde klidně mezi lidi nahý a ukazuje svůj obří pupek a salvu chlupů. Nevkusné, sršící hloupostí a nudné...Za tohle bych německou "menšinu" nechala zavřít.... ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Z té bandy německých pohádek patří rozhodně k těm nejlepším (tedy za tři hvězdy). Rozhodně tam nebyly wtf momenty, pocit nudy nebo trapnosti, ani nějaké nesympatické a dementní zbytečné postavy. A to, že císař - tedy v pohádce ten padouch - není eliminován nebo potrestán, ale prostě se díky okamžiku ostudy a pravdy ZMĚNÍ k lepšímu, je prostě super optimistické a inspirativní. Takže (jelikož všechny české i jiné pohádky jsem už skoukla, musela jsem snížit laťku:) za mě spokojenost. ()

Reklama

SigSauerP228 

všechny recenze uživatele

Vidím, že nie som jediná, ktorá dnes pozerala na nove rozprávku. Ja osobne moc na rozprávky nie som, ale táto ma celkom milo prekvapila, bolo to zaujímavé a celkom ma to aj bavilo, dokonca až tak, že mi kvôli sledovaniu deja vychladol obed. Bola som proste zvedavá, ako to skončí, aj keď viem, že rozprávky vždy končia dobre. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Je pár výjimečných filmů z německé produkce, které stojí zato, ale většina z nich stojí za nic. Mám pocit, že jim hlavně hraní moc nejde. Vidím to jako tvrdé, strojené a pro mé oko nelibé. Baví mě ovšem některé zdejší komentáře. Jedna nadává, jakou to pan Andersen napsal nevkusnou, hloupostí sršící, nudnou pohádku a aniž by aspoň náznakem tušila, kdo ji napsal, viní za to německou menšinu! A další žasne nad tím, jak je hned od začátku jasná pointa ... no, přátelé, díky, že jste mi prodloužili život. Tak jsem se nenasmála už dlouho! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Celkem i příjemná německá pohádka, ale české jsou prostě lepší. Císař byl dost trapnej a proto jdu s hodnocením o trochu níže. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama