Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kam se hrabe motorová pila. Tento nízkorozpočtový horor ukazuje, že i s malou mikrovlnkou se dá udělat velký masakr. A vůbec nevadí, že ho neprovádí texaský řezník s maskou z lidského obličeje, ale obtloustlý stárnoucí stavební dělník prožívající vleklou krizi středního věku. Nahromaděné frustrace z bezútěšné práce a rodinného života z něj nakonec udělají zabijáka a kanibala, který si své oběti po kouscích ohřívá v chloubě své domácnosti – obří mikrovlnné troubě. Hororová komedie režiséra Wayna Berwicka je brakový skvost plný groteskně morbidních nápadů a schmutzig atmosféry. (Festival otrlého diváka)

(více)

Recenze (14)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Co s manželkou která vás už nějakou dobu sere? Zabít, naporcovat a posléze připravit ve své mikrovlnné troubě. To přesně udělal dělník ze stavby v tomto filmu. A jelikož mu pečínka z lidskýho masa zachutnala už si vyhlíží další ženy pro ukájení svých kulinářských choutek. Pokud hledáte regulérní horor tak běžte o dům dál. Pokud hledáte odlehčenej kousek na pobavení kterej se nebere vůbec vážně tak jste na správný adrese. Nechte si chutnat. 3hvězdy ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Někdo má rád vdolky, jiný peče holky.“ Záměrně špatná, ale docela vtipná braková libůstka, s vražedně prkennými dialogy i úchylným přehráváním. Americká mikrovlnka, kam by se vlezl i slon, plná ordinérních, vulgárních holek, jejich holeních i vřeteních kostí, hrudních košíčků a jiných laskomin, nad kterými slintá každý prasák, čili každý normální chlap. Dámy potvrdí. OKÉNKO TROUBY: [][] Co bude dnes k obědu?   Kuře ala bažant. Běhna ala kuře. Uživatel Rimsy ala krab (já mu dám, dávat odpad!). Mascarpone krém, mačetou roztíraný. [][] Nahláškovaná šťavnatá pečínka, ozdobená chřestem suchého humoru. „May, tvá večeře barevně ladí s židlemi.“ „Zapálila bych ještě svíčky, takže teď zhasnu.“ „Pozdě, už jsem tu večeři viděl.“ Psycholog: „Jste to, co jíte.“ Donald: „Proboha, doufám že ne!“ Zaujal gurmánský rasismus: „Nejchutnější lidské maso je z černošky.“ I ta s kopáči flirtující slečna „páni, ta je umí nosit,“ a perverzní sousedka s hadicí aka „pee girl.“ Nenažraný obšourník Jackie Vernon byl výborný, s takovým ksichtem a mimikou by utáhnul i klasický horor. Slušná nálož pokleslé zábavy. ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

To mě zase jednou moje zvědavost dostala do pořádného maléru. Microwave Massacre sám sebe prezentuje jako nejhorší horor všech dob a jde vidět, že se o to chlapci snažili. Hlavní hrdina je dělník na stavbě a jeho manželka mu na svačinu chystá pěkné blafy. Třeba sendvič s celým krabem uprostřed. Když příjde domů, dostane k jídlu zase jen nechutnou levnou břečku. Jednoho dne mu z toho jebne v hlavě, zamorduje svou manželku, naporcuje na kousky a nacpe do ledničky. Po čase ho samozřejmě nenapadne nic jiného, než ji postupně tepelně upravit ve své nové mikrovlné troubě a celou sníst. Tak mu zachutná, že se na lidském mase stane závislý a začne vraždit jednu ženskou za druhou. Svou sváču dává ochutnat i nicnetušícím kámošům na stavbě. Což by za určitých okolností mohlo znít jako sranda (v Hannibalovi, nebo který to byl díl, to sranda celkem byla), ale tady je opravdu všechno špatně. Za bezďáka, co našel uřízlou ruku a vzal si ji jakou škrábátko na záda dávám aspoň 5% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film sa neberie vážne a po celú dobu to na všetky strany aj ukazuje. Príbeh je totálne zúfalý a aj celok je  riadna hovadina. Herci prehrávajú, ale aspoň si to užívajú aj keď ich podanie je strašné preafektované . Hlavná postava to bol borec, ktorý nebol pritazlivý, ale bolo vidieť, že herec sa do tejto šľahnutej roličky veľmi hodil. Herci sa tu bavili, hádam aj na svojom prehrávaní a tupom scenári a ja celkom tiež a aj keď film neukáže to, čo som čakal, je to celkom v pohode tam noha, tam ruka. Chýbala mi tu hlavne krvavosť a zaujímavejšie mordy. Tak film nebol až taká katastrofa, ako som si myslel, silné 3*. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia sami tvrdili ze chcu natocit najhorsi horor vsetkych cias. Tu sa nik nebere vazne, ja som vahal i s tretou hviezdickou . 40 % ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě katastrofální sračka, nicméně to tak bylo zamýšlené, takže v pohodě. Místy je to celkem prdel (často zase kozy), a absolutně se to nebere vážně, takže i přes vědomí céčkovitosti dávám průměrné hodnocení, protože jsem se docela obstojně bavil. 50% ()

Blazena 

všechny recenze uživatele

Funky exploatační komedie aneb: „No, jédinej problém je v tom, že nemůžu milovat ženskou, dokavaď jí nezežeru.” Jinak podnětný rozhovor se střihačem filmu, veteránem Stevem Nielsonem, lze nalézt v knize Philip Gaines – David J. Rhodes, Micro-Budget Hollywood: Budgeting (And Making Feature Films For $50, 000 to $500, 000). Los Angeles: Silman-James Press 1995. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Šílenej scénář a herecký výkony jak z německýho porna jsou takovej "kvalitní" základ. A díky skvělýmu otrlýmu rychlodabingu jsem se bavil opravdu skvěle (za to jedna hvězda nahoru). Ale věřím, že i bez něj bych se u toho v adekvátní situaci docela dobře pobavil. ()

Scorn_ odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak absurdní, že fakt nevím jak to hodnotit. Každá druhá scéna je hodna údivu tak silného, že to neni k smíchu ani k pláči. Tenhle film narozdíl od jiných dost zábavně špatných (The Room) je moc táhlý a nudný. Některé momenty jsou však perly, a dají se dost slušně komentovat s horami popkornu. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

To je Absurdistán jak vyšitý.Otázka je dána-GENIÁLNÍ-nebo-IDIOTSKÉ??.Režisér je hnup nebo génius??. ODPAD nebo FIVE!!.dáme průměr. ()

Reklama

Reklama