Reklama

Reklama

Unplugged: Katy Perry

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2009, 60 min

Hrají:

Katy Perry

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Někomu výpadek elektřiny nevadí, někoho dokonce může nakoupnout k lepšímu výkonu, ale Katy Perry mezi vyvolené nepatří. Snažila se sice chybějící decibely nahradit instrumentálními vychytávkami, ale s klapnutím vypínače ztratila něco ze své přirozené šťávy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro Katy Perry mám slabost, ale mě MTV Unplugged, až na malé vyjímky, nudí. Pokud si vzpomínám nejlepší byli kdysi v podobném vystoupení Bon Jovi, kteří to i na malém prostoru slušně rozjeli a nebáli se riskovat při převzatých skladbách. Jenže milá Katy byla místy až na usnutí. Zpěv, kytara a pár skladeb, které se dali, ale vím, jak dokáže být provokativní, ale takhle usedlou jsem ji ještě neviděl. Nebýt to Katy dal bych ještě nižší známky. Příště prosím více života do toho umíráčku. A mimochodem jen pro skalní příznivce pohledné tmavovlásky. A opovaž se ještě někdy si zkrátit vlasy nebo si změnit barvu vlasů na růžovo nebo co to bylo před nedávnem. 50% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Táto kreatúra nikdy spievať nevedela a ani nebude vedieť. Keby to bola adeptka v nejakom X Factore, tak ju Cowell pošle to nahlbšej zeme. Absolútne slabá, bez hlasu, nestíha už pri tretej pesničke. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Krásná Katy Perry zpívá, hraje na kytaru a vypráví o své hudbě. Příjemný koncert pod záštitou MTV Unplugged. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Pěkný jiný pohled na její hudbu, která zahraná tímto stylem se mi líbí více než její klasická produkce hraná na koncertech. Je to jak říká návrat ke kořenům. Je to příjemné a komorní. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Jakobyste vypnuli proud Abbě. U Anny a Agnethy, stejně jako u Kate také stojí základ na jaké čiré radosti ze zpěvu, který ale potřebuje zvuk kapely za zády. Ne že by ty akustické verze byly špatné, ale ten neskutečný drive, pitvoření, přeskakování z holčičky na dračici a celá ta milá nadsázka vyniknou s kapelou a na velkých podiích - tam je k sežrání. ()

Reklama

Reklama