Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékařský průkopník, Dr. Kruger, touží zmodernizovat sebevraždu. Jeho snem je vytvořit terapeutický rámec, ve kterém se ze sebevraždy jakožto tragédie stane jednoduchý asistovaný akt. Jenže smrt raději pracuje samostatně… (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (5)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

mě to přišlo jako dobrý a originální námět - klinika asistované sebevraždy. Hned se to hezky rozjelo, bylo dost prostoru i pro černý humor a vypadalo to na vysoké hodnocení u mě. Ovšem po nehodě na klinice se to začalo lámat a kvalita snímku šla poměrně rychle dolů. Samotný závěr byl pak hodně přehnaný a viděl bych ho skoro na odpad. Škoda, že autor nezůstal ve stejné formě jako v první polovině filmu a zvolil takové hloupé vyústění příběhu. Měl jsem z toho pocit nevyužitého potenciálu. 50% ()

Reklama

StDavid 

všechny recenze uživatele

Pokud se dostavíte na kliniku asistované sebevraždy a hodláte si tam hezky v klidu užít umírání, asi nečekáte, že se ocitnete v dešti kulek lidí ze sousedství. Možná vás to dokonce naštve tak, že se začnete bránit... Nápad je skvělý, zpracování by mohlo být lepší. Není to komedie ani drama, žánrově asi ve stejném šuplíku jako Velká žranice. ()

markotter

všechny recenze uživatele

Zkoušel jsem se tím prokousat, ale nějak se mi to nepodařilo. Možná, kdyby ten déšť kulek přišel dřív...Takže jenom jeden pozitivní moment s mužem, který si před smrtí dopřál pěknou studentku a šampaňské a tentokrát bez hodnocení. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama