Reklama

Reklama

William a Kate: Kráľovský príbeh lásky je príbehom milostného vzťahu princa Williama, druhého v rade následníkov britského kráľovského trónu, a Kate Middletonovej, dcéry príslušníkov vyššej strednej vrstvy. William a Kate sa stretávajú na škole svätého Andreja v prvom ročníku uznávanej univerzity v Škótsku, kde bývajú na rovnakom internáte, obaja so zameraním na rovnaké predmety. Kým randili každý s niekým iným, stali sa z nich blízki priatelia, no veci sa začali meniť až na charitatívnej akcii, na ktorej predvádzala Kate priehľadné šaty, Wiliam ostal ohromený a odvtedy ju začal vnímať inými očami. Film opisuje radosti a strasti ich osemročného vzťahu, ktorý bol komplikovaný tlakom spoločnosti a médií. William bol rozhodnutý nespraviť rovnakú chybu ako jeho otec Charles, ktorý sa vzdal ženy, ktorú miloval, Camilly Parker Bowlesovou a oženil sa s Dianou Spencerovou, aristokratkou, ktorú mu vybrala jeho rodina. V rovnakom čase sa Kate Middletonová musela rozhodnúť, či je ochotná vzdať sa slobody a žiť ako princezná pod prísnych drobnohľadom a v intenzívnej, neutíchajúcej publicite, ktorá zničila Diane život. Potom, ako sa k sebe vrátili po vážnom rozchode, oznamujú William a Kate svoje zasnúbenie, ktoré bolo všetkými radostne prijaté. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Výběr herců byl neštastný, nejvíce mě pobavil bouřlivák princ Harry který vypadal jako by ho zrovna pustili z kláštera kde ho zneužívaly jeptišky proti jeho vůli. Jinak dost smyšlených fakt a děsivý scénář, ale na druhou stranu jsem se celkem bavil, ale určitě nesmíte připouštět, že by to mělo co dělat se skutečností. ()

Frollka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen několik desítek minut, popravdě čekala jsem něco jiného už podle popisu - životopis. Myslím, že životopis by měl vypadat jinak, než jen domyšlené věci, které se mohli ale také nemuseli stát. Těžko říct, když s nimi nikdo v daných chvílích nebyl, mnohem víc by mě zajímaly fotografie proložené komentáři obou nebo jen shrnutí děje, než oněch 86minut domýšlených věcí, které oba jistě ani nepotvrdili. Za snahu 1* ale nedokoukala jsem jej, jistě se najdou lidi kterým se bude film líbit, těm se omlouvám, za tak špatné hodnocení. ()

Reklama

DRABIcz odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi nestalo, abych měl potřebu snímek vypnout již během sledování. Nicméně britský masochista uvnitř mne mne donutil to dokoukat. Po shlédnutí snímku jsem pod obrazovkou stočil 15kg medu, jaká slaďárna to je. Kostýmy průměrné, interiéry ucházející, herecké výkony pod či slabý průměr, dialogy úplně debilní, herecké výkony škrobené, hodné lokálního ochotnického spolku. Výběr herců absolutně neodpovídající předloze. Člověk čeká klíčové události jako skandál s vrtulníkem ale nehezky se tomu scénáristi vyhli, což je neodpustitelné. Pokud máte rádi Rosamundu a její červenou knihovnu nebo jste již senilní natolik, že se měníte v zeleninu, je to oplodňovák právě pro vás. Kdokoli se špetkou zdravého rozumu stráví těchto 86 minut lépe, když si pustí například tvrdé německé fekalporno, klidně i se zvířaty. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Drama? Tak tady si z nás zase někdo dělá srandu! Každý soudný člověk přece musí vědět do čeho jde a že film o násled.britského trůnu nemůže být natočený podle reality. Drama se pochopitelně nebude odehrávat ani náhodou, něco méně lichotivého by ani neprošlo přes cenzuru. Je jasné jaká hra se s divákem hraje a některým romantikům může tenhle nejbanálnější curkandl i vyhovovat. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslíme čisto komerčný zámer pre vznik tohto filmu, tak sa tvorcom podarilo vytvoriť celkom príjemný film o dvojici, ktorú sleduje a pozná celý svet. Autenticita príbehu však minimálne pokrivkáva. Tým, že všetci vieme, o kom ten príbeh je, a ako dopadne, stráca tento film akúsi podstatnú ingredienciu. Vo výsledku ide o typický romantický príbeh zo ženskej televíznej stanice so sympatickými hercami. Najlepšie boli aj tak "autentické" zábery Afriky :-) .. 35% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Matku Kate (Camilla Luddingto) hraje Serena Scott Thomas, která si již dříve zahrála princeznu Dianu ve filmu Diana: Her True Story (1993). (R´Hell)
  • V Anglii byl film vysílán v den svatby prince Williama a Kate. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama