Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy žije se svojí matkou Aurore a mladší sestrou Malou. Během prvního ročníku na právech se rozhodne absolvovat stáž ve švýcarské televizi. Jednoho dne jí kolega ukáže archivní dokument o ženském hnutí v sedmdesátých letech. Na jednom záběru zahlédnou mladou ženu nápadně podobnou Lucy. U zdobení vánočního stromečku v domě prarodičů se Lucy zmíní o této ženě a podle nečekaných reakcí zjistí, že tím rozjitřila staré rodinné rány. Pouští se tedy do pátrání na vlastní pěst po stopách záhadné ženy z minulosti... (claudel)

(více)

Recenze (1)

claudel 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní švýcarské televizní drama, které postupně odhaluje stíny minulosti. Hlavní hrdinka předvádí solidní výkon, zajímavá je přítomnost I. Jacob, která trochu zestárla, ale pořád je to výborná herečka. Jen mě neustále rušila svojí drzostí postava mladší sestry Malou. ()

Zajímavosti (2)

  • Herečka Adèle Haenel si v tomto snímku střihla dvojroli, vedle hlavní postavy Lucy si zahrála i mladou Geneviève. (claudel)
  • Serge Gainsbourg, Johnny Hallyday, Mireille Darc a Jimmi Hendrix vystupují ve snímku pouze v archivních záběrech. (claudel)

Reklama

Reklama