Reklama

Reklama

V hlavě

(neoficiální název)
  • Francie Dans la tête
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2008, 7 min

Obsahy(1)

Každý z nás nosí v hlavě malou kamerku, která nahrává náš celý život, a je nutné ji po smrti odevzdat u nebeské brány. Avšak co když jsme zemřeli tak nešikovně, že se kamerka rozbila? Jeden mladý voják se na vlastní kůži přesvědčí, že zemřít tím nejvhodnějším způsobem, není rozhodně jednoduché. (Stanislaus)

Recenze (26)

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Musíš umřít nějakým chytřejším způsobem, Antoine. Tvoje kamera musí zůstat nedotčená." Část v nebi a následné návraty na Zemi se mi líbily, byly skvělé. Zbytek byl jen na okrasu a na představení děje. Samozřejmě nezáživně. Konec očekávaný a ohraný. Nic moc zajímavého, opravdu se mi líbily jen scény v nebi, tudíž nějaká polovina filmu. A to nestačí ani na čtyři hvězdičky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak do toho, Antoine. Přeji ti krásnou smrt." Pokyn z nebeských výšin zněl jasně, ale dokáže Antoine zemřít, aniž by poškodil kameru v hlavě? Bude to dřina, ale já mám takový divný pocit, že i když to bylo celkem povedené, tak jsem se s tímto námětem mohl pobavit ještě o něco víc. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, vtipné, výstižné, ironické a dostatečně zábavné. Jeden malej tip ať už zařvete jak zařvete nenechte si rozstřílet hlavu na sračku páč se jinak nedostanete do nebe. Zkusíte to napravit a ejhle furt to do tý palice schytáváte furt a furt. Zábavný dílko líbilo se mi.70% ()

Rembrant 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek, kde autoři nechali volný prostor své fantazii. Kromě umírajích scén však nic moc zábavného ani poutavého. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vysral by som sa na celé nebo. Poľa môjho názoru záver kazí vyznenie celého veľmi nápaditého filmu. Budem sa tváriť, že som film vypol 2 sekundy pred koncom. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě ani nenapadlo, že by mohl být animák pojatý až tak krvavým způsobem a přitom působil lehce a humorně zároveň. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Humorně pojatý a zároveň celkem drsný kraťas vyprávějící o muži, který se na vlastní kůži přesvědčí o tom, že zemřít tím nejvhodnějším způsobem není až zase tak lehká záležitost. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nelze jinak! Francouzi jsou machři, já jsem opravdu neviděl snad jediný špatný francouzský kraťas. Tohle má hlavu a patu, je to pěkné, vtipné, dojemné a skvěle zakončené. Navíc skvělá kamera. Jediné co se dá vytknout je vzhled, ale je to už 3 roky staré, takže bez výtek. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, zpracování vtipné a upřímně nevím, koho litovat víc - Antoina nebo toho Božího úředníka? Oboum už to muselo lézt pěkně na mozek aneb kdo by si nechtěl zopakovat svou vlastní smrt, že? A nejen jednou... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* další samoúčelná hříčka, u které je po pár minutách jasné jak to dopadne. Animace průměrná a příběh mainstreamový, i když drsnější než by to udělali v Pixaru. Takže moje doporučení k tomuto kraťasu nebude, ale odkaz ano. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Výborné dílko, moc mě potěšilo! Zejména koncem, čekala jsem, kdy se ten človíček na to lejstro vybodne. Ale taky jsem čekala happyend, nojo, tak nic... i happyend je relativní. Aspoň je nebeská brána dokořán. Pořád je to menší chudák než Bjorn... :) 78% ()

Reklama

Reklama