Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem o filmu slyšel, jsem ho musel vidět. Drtivej rave soundtrack s naprosto brutálním humorem, kde autoři nemají problém s rozmáznutym psím mozkem na plátně. Fakt. Tady se s tím prostě neserou. Jinde je to tabu a parta z Holandskýho mini města z toho udělá naprosto brutální scénu. O partičce New Kids jsem toho moc neslyšel, do doby, než mi jeden Němec řekl, že je to v Holandsku, Belgii a Německu jedna z nejpopulárnějších part současnosti, kteří si to mašírují na youtube klípcích den co den a lidi se tím neuvěřitelně baví. A já se taky bavil. Sice to bylo chvílemi až dost šílený, ale pořád to byla komedie, která mě fakt upřímně rozesmála. Na druhou stranu se s divákem vůbec neserou. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Oooo bože národe český, ty jdeš do hoven! Tenhle humor se musí umět (Borat, Diktátor). Jenže tady sledujeme bandu těch nejodpornější ubožáků, který jsem snad v životě viděl. A to nejen ve filmu. Od první minuty mě vytáčela jejich trapná, buranská mluva, jejich vizáž, hudba a vše co se ve filmu dělo. Jednu hvězdu dávám za občasný dobrý gag, jenže ty byly asi tři dohromady. Až neuvěřitelně debilní film, který mě opět utvrdil v jedné věci. IQ národa českého je ohnuto přes kmen padlého stromu, reje držkou v hlíně, kvičí jako podsvinče a do prdele ho mrdá idiocie!!! ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Něco tak ujetého se často nevidí. Přirovnal bych to šílenostem, které stvárnil Sacha Baron Cohen, jen s tím rozdílem, že zde je lidí 5! Né-li více, když připočtu ty magory kolem. Hudební tracky jsou taky něco, vzpomeňte si na 90. léta, 2Unlimited a 24Seven a mnohá nostalgická srdce zaplesají. Ale tak bych mohl pokračovat ve výčtu divných, místy i nechutných, ale přitom někdy geniálních gegů do nekonečna. Chce to prostě vidět... 70% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Pořádnej buranskej mazec. "New Kids Turbo" přináší pohled na dobu ekonomické krize optikou dědičně zdegenerované předměstské bílé lůzy ujíždějící na muletech, šusťákovkách, pivku, tuzingu a disco technu. Neskutečná hulvátská řachanda pojatá v tradici "Ženatý se závazky" neboli inteligentní satiry nenápadně schované v hávu tupé zábavy pro masy (jen tady se víc blije, fluše, masturbuje a střílí). Po famílii Flodder (aneb "Špindírovi") má Nizozemsko další sofistikovaně lidový fenomén vytvořený inteligenty pro inteligenty i lopaty. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda pěti trotlů zaseklejch někdy v 90tým roce. Je to nehorázná úchylárna, hovna po zdech, sociální dávky, Rikkert a jeho stoletá Manta (to auto jsem vždycky chtěl), a hlavně nejinteigentnější kamioňák co jsem kdy viděl. Na řadu přijde i pár průstřelů těla, dokonce i hlavy. Pro člověka,kterej se chce pobavit a nechce u toho moc přemejšlet, nebo spíš vůbec, ideální film. Občas je to potřeba. 75% P.s: hudba Junkie XL (třeba novej MAD MAX ) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama