Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejdementnější film, co jsem v životě viděl a kdybych se na konci smál stejně jako v jeho první polovině, je pět hvězd jasných. Což nic nemění na tom, že jsem se s nepříčetností retarda smál hodně často. P.S. Asi bych tu pátou fakt střelit měl, když vidim ty pohoršený křupany, kteří se timhle filmem nechali nachytat s gatěma u kotníků. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na rovinu je třeba říci, že jde o děsnou ptákovinu, kterou jsem chtěl prvních 20 minut stále vypínat. Parta dementů však nakonec rozpoutá řízné peklo, před kterým podobně blbé filmy ze zámoří blednou. A tam, kde dávají Amíci pot, sliny a sperma, tam dávají Holanďani krev. Ne že by si tu někdo neodplivnul, neublinknul či nepohodil lejno na zeď, ale přeci jen - kulky lítají, krev stříká, prstík ucvaknutý nůžkami, pejsek s hlavou rozdrcenou gaučem a pak ta všudypřítomná auta, co stále někoho zběsile odváží na přední kapotě. Zkrátka je to tak blbé, až místy veselé. A ve chvíli, kdy si říkáte, že zašli nějak daleko, že se do bojů zapojuje i bývalý nácek, co má uniformu od Goebbelse a sklep plný zbraní a vlajek se svastikou, tak z toho elegentně vybruslí v momentě, než bys řekl HH. Snad jen mohli přidat o něco více zvráceného sexu, ale i bez něj to jde. V závěru se ovšem divák dočká i malebného pozadí...čím je tedy řečeno, že je to všechno prostě prdel... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Z Holanďanů bychom si měli vzít příklad. Jak ti dokážou udělat bláznivou komedii, aniž by nebyla trapná, měla vtipný děj a téměř po celou dobu je čemu se smát. Vyvrhelové společnosti a odlschool účesy a nevybíravým slovníkem je přesně taková kombinace, která mě bavila a při který jsem pukal smíchy. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na film těšila, jakmile jsem si přečetla nástin děje a tak mě zklamalo, když jsem zjistila, že hlavní hrdinové jsou banda totálně nesympatických vypatlanců, jejichž chování mě celý film neuvěřitelně sralo a dokonce mi připadalo, jako by se film snažil zachycovat chování našich nepřizpůsobivých občanů, a to daleko věrněji než takový Roming. Největší zklamání poslední doby, celý film jsem byla zhruba fifty fifty znuděná, či znechucená a jediné, co mě na celém tomto veledíle pobavilo, byl ten vytůtanej kamioňák. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipný holandský film se zajímavým námětem a ještě zajímavějším zpracováním. Je to nenamáhavá zábava a člověk nesmí vůbec přemýšlet. Na klid a vypnutí mozku je to velmi dobrá volba komedie. Pobavil jsem se, a to hodně. Navíc pár hlášek jistě dlouho nezapomenu. Bavil jsem se skvěle. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Uf, jak tohle dílko ohodnotit, když celou dobu silně balancuje mezi odpadem a geniálním zážitkem pro zvrácené, infantilní kreatury, jako jsem já a k tomu hraje parádní happy hardcore soundtrack? Zlatým středem. Kdybych dal víc, musel bych se za sebe stydět a kdybych dal méně, popíral bych, že jsem se v určitých pasážích výborně bavil. Další z filmů, které si nejlépe užijete s alkoholem v krvi a partou kamarádů. K příběhu: Parta hrozných maloměstských lůzrů z Holandska v jednom jediném dni přijde o práci, svou debilitou i o sociální dávky, a tak se rozhodnou, že natruc světové krizi nebudou už nikdy za nic platit. A tohle má stačit na celý film? Prakticky ano. Pak už jen sledujeme snahu o přežití, když jejich jednání rozpoutá bouři nepokojů po celé zemi a ministr se to na vlastní pěst snaží zastavit, nápady, jak sehnat peníze, zevlování bandy imbecilů po okolí a retardovaného mongola, který si hraje na "tiráka". A kupodivu i velkou porci krve a přestřelek, s kterými se v New Kids Turbo rozhodně nešetří. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná sonda do životů běžného holandského obyvytelstva, kde průměrné IQ je kolem 60 a marihuana je na denním pořádku. Film zaručeně dokáže pobavit i ty z nás, kteří se ho rozhodnout zkouknout za střízliva a s čistou krví. V jiném stavu bych dost možná nastřelil plný počet. 5 hlavních protagonistů jsou společně naprosto úžasní. Jsou to totiž totálně vypatlaní kreténi. Humor ve filmu je takový ten klasický kanálový, který ohromuje pouze svojí debilitou a jednoduchostí. Já proti němu nic nemám a na holandštinu si člověk brzy zvykne. Lepší 3*. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Něco tak ujetého se často nevidí. Přirovnal bych to šílenostem, které stvárnil Sacha Baron Cohen, jen s tím rozdílem, že zde je lidí 5! Né-li více, když připočtu ty magory kolem. Hudební tracky jsou taky něco, vzpomeňte si na 90. léta, 2Unlimited a 24Seven a mnohá nostalgická srdce zaplesají. Ale tak bych mohl pokračovat ve výčtu divných, místy i nechutných, ale přitom někdy geniálních gegů do nekonečna. Chce to prostě vidět... 70% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já mam rád přehnané komedie hlavne to přejíždění autem atd to mě opravdu rozesmálo nebo konec jak se tam střílelo a nikoho netrefily ale mohlo tam být neco víc mě tam prostě neco chybělo a srali mě ty herci a ta Nizozemština. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nekorektní,brutální a úchylná "komedie" o partě Holandských vidláků v šusťákách,co poslouchaj disco rave z devadesátejch, hulej,chlastaj pivo a jelikož přijdou o práci,začnou si brát všechno zadarmo,až to vede k hromadě mrtvol a to včetně psů a kojenců...ehm.... . Jako příznivec brutálního,černého,úchylného jakkoliv zvrhlého humoru bych měl hýkat nadšením,jenže všechen tenhle humor se musí umět a ne nechat partu chrochtajících dementů dělat trapné a opakující se píčoviny a řikat tomu film.Bejt Holanďan upřímně se stydim že žiju ve stejným státě jako tyhle nesympatický idioti a dokonce mi to i Kimberley ( původem z Purmerendu ) řikala,že v Holandsku na to každej plive,ale že svět se zbláznil :) Jednu * z milosti za 4 scény,u kterejch sem vyprsknul smíchy, zbytek nesledovatelná série idiocismu,trapnosti a nulového vtipu bez navazujícího a pořádného vypravění. Další důkaz,že Verbal je debil...sakra kolik už jich to máme? 20%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nejdebilnější komedie s nejdebilnější skvadrou individuí, kterou jsem kdy viděl. Má to pár zábavných postav a scének, ale na hodinu a půl je to spíše nesnesitelný než zábavný. Jako desetiminutové epizodky, by to mohlo fungovat lépe. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Na NKT jsem se těšil. Hodně těšil. Nečekal jsem od toho žádný extra zázrak s prokreslenými charaktery a podobné sr*čky. Bohužel dostal jsem toho zatraceně málo, abych to mohl označit kultem, nebo aspoň komedií, u kterých bych se fakt bavil. Jasně, máme tady (už několikrát viděné) týpky, na které sudičky s dávkou inteligence poněkud pozapomněly. Jsou to nehorázný hovada, co chtěj jen fetovat, chlastat, sexovat a vůbec si užívat života, aniž by pustili nějaký to euro- zkrátka totální asociálové s účesem typickým pro fotbalisty z NDR. Do uší nám hraje europop jak vystřiženej z devadesátek. Tedy samé ingredience, ze kterých mohl vzejít neskutečnej masakr. Velká škoda, už jen z toho důvodu, že tyhle ujeťárny mám fakt rád (zdravím Mr.Ali-G). A navíc holandština je hnusnej jazyk :-) Ale své fanoušky si to jistě najde, já holt asi nakonec nebyl úplně cílovka... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Buran nezná ras ni hranic. Tahle pětice pochází z nizozemské díry někde u Sint-Michielsgestel, jeden z nich vypadá jako vidlácká verze Legolase, druhý zase jako mladicky rebelský sociolog Jan Keller a je s nima jako dost prdel. V závěru už je to možná až moc úlet, ale rozjíždí se to hodně kulervoucně a vaše bránice dostane pěkně zabrat. Obzvláště nejste-li zapšklí velkoměšáci a uznáváte, že i buranští maloměšťáci jsou taky lidi , svérázní a mnohdy i dost zajímaví, občas až sympatičtí. "Keller" mě dost rozsekával, stejně jako dvoučlenný televizní štáb se služebním bicyklem. Sakra, já proti Troškovi v podstatě nic nemám, ale kdyby měl alespoň trochu koule a jeho současné komedie škubaly čelistmi a vypadaly alespoň z půlky jako tohle. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úchylnej film o pětici asociálních ultradementů, kteří se s nedostatkem peněz a dluhy vyrovnávají v ultradementním a asociálním duchu. Když tak o tom, přemejšlim, tak tady nebyl jedinej člověk, co by nebyl absolutní kretén, ale přesto NKT nepůsobí tak vyumělkovaně a trapně, jako 90% filmů s Jimem Carreym a jemu podobnymi. Je to prostě originálně debilní, krvavý, sprostý a dobrý. A závěrečnou přestřelku jsem si užil dokonale. Už jen kvůli ní se to vyplatí vidět. 75% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Dávam triezve štyri, každopádne jedna z najpoctivejších píčovín čo som kedy videl. Vlastne si narýchlo spomeniem iba na Terror Firmer, a ten prosím pekne platí za etalón poctivých píčovín. Hlavne sa mi rátalo, ako boli vo finále uzavreté všetky dejové a vzťahové línie, na to sa často vybodnú aj oskarkové kalibre. Palec hore! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

5 retardovanych kokotov a pes. Totalny ulet, ktory ma niekolkokrat rozosmial, ale zaroven tam bolo aj dost vtipov, ktore isli mimo mna, takze to bohuzial nebola nonstop sranda ako som ocakaval. Naviac aj tie lepsie vtipy sa dost opakovali a v druhej polovici filmu som uz niekolko sekund dopredu vedel aky vtip bude nasledovat. Celkovo ale tuto totalnu chujovinu môzem odporucit, pretoze si tam snad kazdy, kto ma zmysel pre humor, nejaky vtip na ktorom sa dobre zasmeje, najde. 6/10. Edit: Pozrel som si to druhykrat a stale to obsahuje hluche miesta, ale na tie vydarene som sa strasne tesil a bavilo ma to o kusok viac ako prvykrat a tak hodnotenie zvysujem na 7/10. Maaskantjeeeeeeeeeee. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

DIALOG - To je dobrej víkend, vole. ....Dnes je úterý, píčo........... Nákup piva v 16 minutě je něco naprosto úžasnýho. CITÁT - A od teď nebudu za nic platit......... Ve 32 minutě jsem si málem cvrnknul do kalhot. CITÁT 8,7...... Pětice kamarádů je tak přiblble naivní až vám jich je líto. Ale jim to nevadí. Napětí se stupňuje a brutalita nabírá na síle. Zjevuje se i první krev. CITÁT - Další jsou ve stodole......... Boj začíná. Přiletěla i bomba a přijel kamión plný piva. CITÁT - Kamionista..honky, honky............ Super příběh z jednoho městečka, plný krve, piva a ironie. ()

Reklama

Reklama