Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Je mi moc líto že tahle výtečná komedie způsobila Radečkovi99 komplexík :-( Ty vole chromová mřížka, je vohnutá, víš kolik stála :-) První film kterej měl snahu trumfnout Klub sráču. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Klub sráčů, Bulšit a další skvosty světové kinematografie si ani New Kids nezaslouží plný počet hvězdiček, protože to je prostě tak strašná píčovina. Naštěstí je to ale zároveň brutální prdel, hodně (kurva hodně) se tam nadává, chlastá, krká, zabíjí a vůbec dělá všechno, co mám ve filmu rád, takže maximální spokojenost. 90% ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina! Pár nesympatických, flákačských a zkažených pablbů dělá bordel ve městě, protože nechtěj pracovat. Jako satira by to bylo dobrý (stačí si vzpomenout na nedávné události v Anglii), ale ono to není ani moc vtipný. Zasmál jsem se všehovšudy tak třikrát (TV zprávy à la Nova, výbuch tříkolky, soud). Jestliže jsem dal žánrově podobným Čtyřem lvům 3*, tak tahle ptákovina si zaslouží nanejvýš jednu, kut. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Bol som seriózne na vážkach, či tam nefuknúť fullku... Ale niečo to pokrytecké vo mne (takýto film predsa nemôžeš zrovnávať s ostatnými, ktoré hodnotíš plnou pálkou!!!!) skrátka vyhralo. Napriek tomu je to luxus! Film zdanlivo stupídny a zdanlivo točiaci sa okolo lacnej fekálkomédie, nakladá s nepísanými žánrovými pravidlami husto po svojom! + každá pozitívna postava musí mať zákonite jágrovku a fúzy! Som milo prekvapený, že tento neobrúsený diamant vidím v červených číslach. Len tak ďalej nezavíslí nizozemci! :) ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mi tento snímek vzal dech a veškerá slova. Nevím, co bych k tomu měl dodat. Asi jen, že se jedná o šílenou komedii o pěti týpcích, kteří nebudou a nebudou za nic platit. Hodně brutální černý humor a 39 neúmyslných zabití. Každou minutou jsem se popadal za břicho. "Kde je Maaskantje?" "Ani nevím, to místo neznám, asi na jih od Den Bosch" "Tak tam hodíme bombu. Všimli byste si snad, že zmizí město Maaskantje?" ....... "Pane, slyšel jste někdy o městě Schijndel?" .... za mě 90% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo? Pár křováků ztratilo práci, tak si řekli, že budou vybírat sociální dávky. Mysleli, že dostanou sta tisíce ale to se mýlili, když jim došli prachy a úřad jim další dávky zatrhnul, tak se nasrali a usmysleli si, že už nikdy nebudou za nic platit. Tím rozpoutali nepokoje a toho si všimla vláda a rozhodla se, že na ně hoděj bombu. A to je asi tak celej příběh. Je to totální nechutná, dementní uplně o hovně komedie, která je ale příšerná prdel! Takhle jsem se už dlouho nezasmál. V tom filmu jde totálně o hovno, ale ty hlavní představitelé jsou prostě boží! Větší hovada do toho filmu dát nemohli. Z policajtů a vlády tam udělali naprostý kokoty, který se střílej navzájem a házej bomby na jiný města. Prostě příšerně vtipná komedie, která ale neosloví rozhodně všechny. Za mě 80%. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se za posledních deset let dá ve světě ekel tutogchbrachenvachen brrrrchrrrrr zábavy, kterou z hoven a zvratků vytáhli šupáci od Johny Knoxvila, něco označit jako kultofní a šukující, tak toto holohovno...................Tolik emocí včetně té na zvracení, co to ve mě vyvolalo...to jsem se dlouho nenadál. Hlavně čepici Ed Hadry dolů za tak trendy a fresh look. Naprosto ojedinělá výpověď buránků z Holandu a že Holdí jsou vážně dost ekel svěčí toto https://www.youtube.com/watch?v=RXiJcFVds0E ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Větší koninu jsem v poslední době neviděl. Sice se to v druhé polovině zlepšilo, ale doufám, že na tento film brzo zapomenu. Dávám jednu hvězdu za poselství, kam se řítí dnešní společnost, ale víc dát nemůžu. ()

NoFiction 

všechny recenze uživatele

A to jsem celou dobu myslel, že na KLUB SRÁČŮ už nic nemá.....spletl jsem se, tohle je absolutní třída v debilitě na druhou.....vivat NL. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tiež sa zaradím k tým, čo tento film zvládli za triezva. Jednoznačne neodporúčam, mohol to byť stopercentný zážitok. Banda piatich debilov predvádza, slušne povedané, ... to sa ani slušne povedať nedá. S dabingom sa tiež nesrali, až som sa čudoval, že sa to mohlo objaviť v bežnej komerčnej televízii. Niekoľko slušných fórov, niekoľko nápadov, ale po väčšinu času u mňa prevažovali rozpačité úsmevy. –––– Vodič kamiónu. Tu-tú. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejlepší filmová událost posledních let! Už si nedovedu představit že by ten film byl lepší. Představte si co by dělala banda naprostých šílenců v nejnudnějším maloměstským zapadákově když jim dojdou peníze, a máte jeden z nejlepších komediálních počinů všech dob. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Takový holandský Postal, který to s nevkusností a demencí přehání jak jen se dá. Strašná demence Vás ale nutí film neustále sledovat a neodtrhnout se od něj. Varuji, po shlédnutí Vaše IQ dočasně poklesne o 10%. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nebavil jako při sledování pětice chrochtavých křupanů z no name vesnice. Film balancuje na pokraji parodie na veškerá filmová klišé, které si lze jen představit a na neskutečně originální komedií. Výsledek je ale úžasný. Honk! Honk! ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Rozjezd docela slibný, ale opravdu nevím, co si vybrat, ale vím že opakující se vtipy začínaly s postupem času ubírat na originalitě a čím více se blížil závěr, tím více jsem měl problém snímek dokoukat. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mi to asi poetikou připomnělo Bad taste ... Dokonce i parta hlavních postav vypadala jako banda zombiku, i když čisté pozemských, hlavni zápletka je prostě tak jednoduchá, že si až člověk říká jak to, že ho to ještě nenapadlo nebo že ji ještě neslyšel /shodou okolností mě něco podobného napadlo teď v kině při jednom traileru filmu Očista, kde je vyhlášen den absolutní "svobody", kdy jsou dovoleny i ty nejtěžší zločiny/, škoda jen, že každý z "hrdinů" neměl svůj vlastní příběh jako ten panic zamilovaný do těhotné blondýnky :-) ()

Reklama

Reklama