Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

taka totalna magorina s magormi, (v tom filme nieje nikto normalny takze tam ani nieje normalna scena) ze sa mi to dost pacilo,skvela uchylna komedia , no urcite nie pre vsetkych... ()

rotel 

všechny recenze uživatele

Je to tak otrasná hovadina, ale napriek tomu ma to pobavilo (alebo práve preto ?). Prekvapenie -( účasť hviezdy K1) - Peter Aerts. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Doteraz netuším, či som vlastne týmto filmom bol uchvátený alebo skôr znudený. Vážne neviem. Ako je pravdou, že ono takýto druh humoru isté čaro nepochybne má, teda minimálne pre chlapov určite. Pobavilo ma to teda statočne, to musím uznať, takéto niečo bezprostredne stupídne a zároveň vtipné som nevidel skutočne dlhú dobu, ak vôbec. Brutality tiež fajn, v podstate všetko fajn, lenže pri záverečných titulkách som sa cítil k tomu všetkému nejakým spôsobom ľahostajný. Skrátka, nebol som z toho až natoľko paf, tak ako drvivá väčšina z tých, ktorých komentáre mi následne tu na čsfd vyskočili. Možno to bude tým, že tento druh dementného a za každú cenu primitívneho humoru mi nikdy stopercentne nesedel. Uznávam však, že títo Holanďania ho zvládli skvele a má to proste gule. Mimochodom, v žiadnom prípade neodporúčam so slovenským dabingom, ten je otrasne domrdaný, radšej titulky. 3/5 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Strašná hovadina.... Ale v dobrom slovazmysle.Úplne odveci film ktorý doporučujem hlavne keď sa chcete čisto len zabaviť.A ja som sa bavil.Síce menej ako som čakal ale inak to bolo super.Logiku v tom absolutne nehľadajte.Príbeh je proste o tom že si vezmú všetko a potom sa to len doserie a to úplne všetko.Neviem vôbec ako by som to mal hodnotiť no takáto blbosť sa len tak nevidí . ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Akákoľvek antropomorfná perzoniFIKácia ľubovoľne vybraného náboženstva žehnaj súhre objektívnych okolností, vďaka ktorým som zakopol o ovládač, ktovieprečo ležiaci na dlážke, a ten spustil sériu udalostí vedúcich v konečnom dôsledku k sledovaniu tohoto počinu. A nevychádzal som z údivu. Za prvé z toho, že film s tak vyšperkovaným slovníkom bežal v televízii. Za druhé zo samotného dabingu, ktorý neznel, ako že ho prekladala matka predstavená, ale normálne (ono je hlavne potrebné si uvedomiť, že pojem "normálne" je v kontexte s filmom nutno chápať veľmi flexibilne). No a za tretie z filmu samotného. Polovicu času som strávil tým, že som sa snažil rozlúsknuť, či sa jedná o paródiu, nepodarenú komédiu s prvkami hororu, či o horor s nepodarenými prvkami čierneho humoru. Nakoniec som sa, po búrlivom vnútornom boji medzi poslednými zvyškami konglomerátu rácia a stále viac silnejúcou frakciou demencie rozhodol, že múdrejší ustúpi. A tak sa moja dementná časť víťazoslávne usadila, prevzala vládu a na zvyšok stopáže mi jasne ukázala, čo je to dekadentná zábava. A ja som jej za to dodnes vďačný! Jo a Holanďanom tiež, keď už si dali tú námahu s nakrúcaním a tak. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Co si predstavite pod pojmom Holandsko? Benevolentnu krajinu z Beneluxu? Ja tiez, cakal som crazy komediu, ktora bola tak dobra ako Fat Pizza, ktoru povazujem za najlepsiu komediu vsetkych cias. Bavil som sa nenormalne, pozeral som to s kamaratkou, ktora vie holandsky a ta to ohodnotila, ze perfektne...Uletene, drogy, zbrane, alkohol, tj. vsetko co k poriadnej komedii patri. 100%. ()

barteca 

všechny recenze uživatele

awesome fucka ! Už jste slyšeli o 5 z Maaskantje ? Prvoplánová blbovina s myšlenkou. Gejzír nápadů a gagů. Souhlas Shadwell. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Takový blbý a blbější a blbější a blbější ... hardcore Postal,ale hlína jak svińa i když sou všichni zralí na ránu.Je to film ne.I když pamatuju jednoho takového u babky na dědině.Vykuř na mamu a tak (svoji jako.ona byla to samé) XD a živil se sběrem barevných kovů na dopadišti (Libavá je za rohem).Nebo ''mama pekla''-pocukrovaný knedlík.Bez keců.A ''podej mi kusek vody'' je nesmrtelný smrt'ákXDD.Ho tam rusové zapomněli.Hodil Biwang (Biwáááng!!) a pojd' na dýzu.Šustky sou fakt brutal.Dobré to bylo a na chlast se nepotřebuju vymlouvat. ()

ondramiko 

všechny recenze uživatele

Nevím zda jsem viděl stupidnější lidi, než v tomto filmu, ale tento film nemá zas tak špatný děj. Film jsem viděl na jaře roku 2011. O dva měsíce později jsem se díval na zprávy a hlavní zprávou byly nepokoje v Birminghamu. Důvodem bylo, že lidé nechtěli pracovat, proto začali dělat podobný "bordel" jako v tomto filmu. S nadsázkou si myslím, že tento film není daleko od reality. ()

boul 

všechny recenze uživatele

Vyšinutá až morbidní komedie o partičce hipísáckých dementů, kteří ztratí práci a bojují ve společnosti proti vládě a placení :D ... dlouho jsem se tak s kamarády nezasmál, ale dívat se sám a střízlivý tak to asi v půlce vypínám :-) .... odpad / **** ?? ()

kukys 

všechny recenze uživatele

Holandský burani s knírem a F3N (rozuměj, fotři ne! aneb účes Džegra v nejlepších letech). Jako zasmál jsem se ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Není pochyb o tom, že New Kids Turbo musí být hotový přízrak nejen v holandské produkci, protože natočit něco tak neobvyklého si snad nikdo nedovolil v celoevropském měřítku. Přehnaný, neurvalý, brutální a hodně bláznivý humor skupinky obyvatel z Maaskantje, kde se děj (pokud se tomu tak dá říkat) odehrává. Prostě se jedná o maximální absurditu s absolutně nepochopitelným úhlem pohledu na (ne)normální život a nepřeberným množstvím anomálií. Těžko říct, co je největší úlet, jestli hlavní postavy nebo scénář či obsah?! ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Totální prdel, hodně jsem se zasmál. DJ Paul Elstak je taky perfektní! (kdo poslouchá hardcore ví o čem mluvím) ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Jako jsou absurdní dramata, tak tohle je absurdni taskarice, ktera se ani neda slovy popsat. Mit v sobe pet piv, bylo by to jeste lepsi (rozumej ujetejsi) ()

Reklama

Reklama