Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karibská kráska je zamilovaná do dvou mužů najednou. Když zjistí, že je těhotná, oznámí oběma mladíkům, že jeden z nich je otcem jejího dítěte. Oba dva začnou bojovat o Lolino srdce…  Lole je osmnáct let, má rodiče různých národností, její pleť má barvu medu a její temperament dokáže rozpálit nejedno srdce. A také má dva milence, jež oba miluje stejně vroucně. Jeden je běloch a druhý černoch. Felix rád jezdí na kole, má v oblibě noční kluby a rap. Jamal (ten s černou pletí) nosí značkové oblečení a studuje právo, aby uspokojil své rodiče. Ti dva nemají vůbec nic společného, tedy až na to, že jim je oběma dvacet a oba chodí s Lolou. Lola žije život jak přichází a s ničím si nedělá těžkou hlavu. Když zjistí, že je těhotná, pozve oba své milované chlapce na večeři do svého malého bytu, aby jim tu šťastnou novinu oznámila. Netuší, kdo z nich dvou je otec. Začíná bitva o její srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ano tohle bylo skutečně kafe s mlíkem, ale to kafe bylo řádně studený a to mlíko pěkně zkyslý. Tři hlavní hrdinové asi měli místo mozku pařezovou chaloupku, protože jinak si jejich chování neumím vysvětlit. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

S Mathieuem Kassovitzem určitě nesdílím oblibu v rapu, která se do jeho raných filmů tak výrazně přetavuje, navíc oproti Nenávisti (kde to mělo určitě význam v rámci exkursu do komunity, které se film věnuje) mě tady rapová hudba na konci už docela otravovala. Ale jinak se mi tenhle jeho debut dost líbil a navzdory zdejšímu hodnocení jsem si zde užil vcelku příjemný nezávislý film ze života tří na první pohled zcela odlišných mladých lidí (včetně různé barvi pleti), které pojí jeden vztah. Dva zamilovaní mládenci se ucházejí se stejně vroucí touhou v sobě o posléze těhotnou dospívající dívku, která podobně stejnou měrou miluje oba... jak to asi může skončit...? Já byl na konci (když pominu ten rap :D ) s rozehraným vyústěním spokojený, nechal jsem se napínat, nakonec i překvapit a abych spoileroval jen velmi opatrně, dá se říct, že v závěru si film zachoval stejně hravou náladu, jaká ho většinou (až na pár vážnějších scén, zdůraznějících více tu sociální tematiku v pozadí) provázela. Dost mi to sedlo svým nenuceným stylem i tou obyčejnou každodenní atmosférou běžného života v městě, a samozřejmě sympatickou humornou nadsázkou, zvláště pan režisér v jedné z ústředních rolí byl (nejen během pravidelných trampot se svým kolem) super. [75%] ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech průměrný film s nepříliš sympatickými mužskými hrdiny, který je každý jiný a jejich buddy hlášky nejsou moc vtipné. K tomu docela hezká, ale velice nesympatická hlavní hrdinka, která neví, co chce a tak tahá ta dva chudáky za nohu. Určitě se z tohohle nápadu dalo vyždímat víc. ()

Reklama

Reklama