Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Goodnight (Luke Perry) príde ako mladý chlapec pri prestrelke o oboch rodičov. Zachráni ho žena vtedajšieho sudcu, ktorá mu poskytne vzdelanie a vychová z neho sudcu so silným zmyslom pre spravodlivosť. Po čase je premiestnený z Chicaga do oblasti Wyoming, na miesto svojho detstva. Všetko tu ovláda Mr. Reed (Ron Lea), pre ktorého je John Goodnight nepohodlný, pretože mesto riadi svojimi pravidlami a zákonmi. John sa navyše zamiluje do Kate Ramsey (Lara Gilchrist), dcéry vraha svojich rodičov. Podarí sa mu znova nastoliť spravodlivosť a vyrovnať sa s minulosťou? (odvedle)

(více)

Recenze (8)

verbal 

všechny recenze uživatele

Brandon s Dylanem mají novou, prestižní adresu - Wyoming 90210. Místo, kde se správňáci musí shýbat při průchodu dveřmi, aby si neurazili aureolu a ti zlí čpí sírou a ve svých botách z krokodýlí kůže ukrývají kopyta. Jak tohle jenom dopadne?? Je škoda, že Dylanovi rodiče klepli bačkorama hned v úvodu, a tak se chudák neměl ani komu svěřit se svými všedními starostmi stárnoucího kovboje a dostat pár cenných životních rad o morálce a svědomí. On si však i tak poradil a proklatě nízký kolt vytáhl až poté, co ten svůj vytasila ta hlavní svině! No hádejte! Ukázalo se, že ho má náš hrdina většího a také macatější kulky, a proto mohl učinit spravedlnosti zadost, vyrovnat se s minulostí a ujíždět na svém oři, věrném druhu, k zapadajícímu slunci vstříc novým dobrodružstvím. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Hallmarkovský levný televizní projekt s uchlastaným, zarostlým a smradlavým proti své vůli soudcem Dylanem z Wyomingských Beverly Hills. Pomalé tempo vyprávění mi k té době a prostředí vyhovovaly, ani Luke Perry mi nevadil, ale bohužel mi přijde, že jako jediný neuměl mluvit. Jeho šepot a hra na tvrďáka tuhle levnou věc zbytečně shazovaly. Nejde tak o nic objevného, ale i tak to mohlo mít o pár minut víc, aby se soudce také ukázal jako soudce a ne jen jako potulný pistolník s lejstrem v ruce, co zachraňuje modelky na povozech. Vedle žánru Western bych doporučoval připsat ještě Hallmark, aby bylo rovnou jasné, do čeho divák jde :) ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Béčkový western, který televize uvedla pod názvem Pomsta a spravedlnost. Klasice westernového žánru zůstal tento snímek dost dlužen. Luke Perry byl hodně nepřesvědčivý a při některých rádoby tvrdých scénách jsem málem brečel smíchy nad ubohostí scény i hereckého podání. Dvě hvězdičky z milosti. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

První ze série televizních snímků z divokého západu o soudci Johnu Goodnightovovi, jež na svůj vkus velmi dobře ztvárnil Luke Perry a i překvapivě zrežíroval Jason Priestley. Život soudce, jak už to v takových končinách bývá, je velmi neblahý. Zákeřná vražda rodičů v jeho ještě dětském věku se na něm výrazně podepsala. Když však osud dá a stane se soudcem, neváhá využít svých cest při cestách od městečka k městečku k rozsouzení různý pří k pomstě. Jenomže do toho přijde láska. Byť se jedná o televizi s levnou výpravou, není to zase až tak tolik znát. Příběh je scenáristicky napsán dobře. Je jednoduchý i přes očekávané zvraty. Ne, o honosné přestřelky tu vůbec nejde. Jedna menší se tu sice ke konci objeví, ale když je to příběh o soudci, uvidíme zde hlavně soudní stání a nevole místní mocipánů. Tento úvodní film se tedy představil v dobrém světle a snad to tak bude i napříště. Vítku bych měl jen na český dabing. To opravdu s tím hlasem Luka Perryho mysleli vážně? ()

odvedle 

všechny recenze uživatele

Film sa nesie v takom easy going tempe, síce má aj dobré scény, ale po slabom rozbehu, keď sa divák zoznamuje s minulosťou postavy, s jeho povahou a vlastnosťami, som dúfal aspoň v silný záver, že chytí spravodlivosť riadne za gule, ale ani finále nestalo za veľa. Goodnight For Justice je film, v ktorom sa do 40 sekundového traileru dostane všetko podstatné, čo sa vo filme udeje, bohužiaľ film neponúka takmer nič naviac. Luke Perry mi v úlohe sudcu celkom sedí, oslovil ma svojský humor jeho postavy, samozrejme veľký klaďas (neberie úplatky, spravodlivý, súdi podľa presvedčenia a práva), neustále v opojení whisky (-do you always drink like that? -like what? -like there is no tomorrow), a žien, určite za zmienku stojí pôvabná Lara Gilchrist... Zaujímavá je spolupráca Luke Perry a Jason Priestley (Beverly Hills 90210) a aj samotný názov Goodnight For Justice, 50%. ()

khdb 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu za téma,které by bylo docela dobré,kdyby to někdo kvalitně natočil.Jak je vidět tak kvalitní westerny se již netočí!!! ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Není to uplný odpad ,ale žádná sláva taky ne,modernější typ westernu ve kterém chybí ten nádech starého západu,kostými nic moc,prostředí nic moc a herecké obsazení ani režie nestojí za moc vraťte se radši do Beverly Hills (Brandone s Dylenem). ()

Reklama

Reklama