Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(37)

V rodině Goodmanových je páteční večeře něco jako nedělní oběd: stačí ubrat dva dny, přidat jeden chod a máte jasnou představu, o co běží. Pro bratry Adama a Jonnyho je páteční večeře nezbytné zlo - nezbytné, protože dostanou najíst a zlo, protože zkrátka musejí strávit večer s mámou a tátou. Ne, že by jejich rodiče nebyli báječní, jenže táta hltá kečup přímo z láhve, máma je posedlá televizním pořadem o vaření a babička se po domě promenáduje v nových bikinách...
(HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Thomick k tomuto seriálu (1)

Páteční večeře (2011) 

No to je tragédie, tohle bude dost možná nejvíc přeceněnej britcom tady. Na druhou stranu, ono vlastně neni divu - po americku dělanej humor, stupidita na každym rohu, tuna bezpředmětných nadávek; tak nějak jsem si už zvykl, že na tohle český diváci sitcomů slyšej. Bohužel (respektive bohudík) mně takovej Birdův "sarkasmus", vyjádřenej možná tak nespočtem urážek a neustálym přimíchávánim čehosi do bratrova pití, nebude imponovat nikdy v životě - to bych snad musel svuj smysl pro humor kompletně převrátit naruby. Jediný pozitivum Friday Night Dinner nakonec představuje Mark Heap, kterej se pro role vyšinutců normálně musel narodit (Spaced!). To samotný mě ale dál než za třetí díl nepustí. ()

Související novinky

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Reklama

Reklama