Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(37)

V rodině Goodmanových je páteční večeře něco jako nedělní oběd: stačí ubrat dva dny, přidat jeden chod a máte jasnou představu, o co běží. Pro bratry Adama a Jonnyho je páteční večeře nezbytné zlo - nezbytné, protože dostanou najíst a zlo, protože zkrátka musejí strávit večer s mámou a tátou. Ne, že by jejich rodiče nebyli báječní, jenže táta hltá kečup přímo z láhve, máma je posedlá televizním pořadem o vaření a babička se po domě promenáduje v nových bikinách...
(HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Hrabka k tomuto seriálu (1)

Páteční večeře (2011) 

Není to klasický britský absurdní humor, za což jsem rád, protože ho moc nemusím. Zajímavé postavy a dobrý vtip tomu určitě neschází. I když je jen několik dílů, tak se občas určité situace opakují a trochu to kazí dojem. Jak si tu většina pochvaluje postavu souseda Jima, tak já jsem úplně opačného názoru, je to nejotravnější postava seriálu a bez něho by to bylo ještě lepší. ||| Po druhé sérii zvyšuju na maximum, takhle se pobavím jen u málokterého seriálu či filmu. Jim je pořád jak osina v prdeli, ale jinak je to výtečná zábava. ||| Čtvrtá a pátá série si drží dobrý standard. Nejlepší je stále fotřík. ()

Související novinky

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Reklama

Reklama