Reklama

Reklama

Lovci zločinců - Série 1

(série)
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2011–2012), 16 h 51 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Jonathan Nolan

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

James Caviezel, Michael Emerson, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Susan Misner, Enrico Colantoni, Elizabeth Marvel, Al Sapienza, Michael Kelly (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Jste sledováni. Vláda má tajný systém. Stroj, který vás špehuje každou hodinu a každý den. 
Miliardář Harold Finch dokázal sestrojit stroj, který dokáže vyhledávat zločince a oběti zločinců dříve, než se samotný zločin stane. Jenže je na hledání sám, a tak hledá společníka, který má zkušenosti s lovením lidí. Tím se stane John Reese – bývalý voják, který sloužil u tajných jednotek. Johnovi už je jedno co udělá, proto se popere v metru, kde také narazí na Finche. Finch se s ním setká a nabídne mu spolupráci. Teď už je to jen na Johnovi... (Varan)

(více)

Zajímavosti (5)

Lovci zločinců - Rozsudek (2011) (epizoda) (S01E05)

  • V závěrečné scéně slyšíme skladbu „Intro“ od britské popové kapely The xx z jejich debutového alba s názvem „xx“, které vyšlo v roce 2009. (Trajektt)

Lovci zločinců - Kvarteto (2011) (epizoda) (S01E10)

  • V závěrečné scéně slyšíme skladbu „When Things Explode“ od britské elektronické skupiny UNKLE, kterou nahráli společně s anglickým zpěvákem Ianem Astburym a která vyšla na jejich třetím studiovém albu nazvaném „War Stories“, které vyšlo v roce 2007. (Trajektt)

Lovci zločinců - Maso a krev (2012) (epizoda) (S01E19)

  • Ve 35. minutě při záchranné akci slyšíme v pozadí skladbu „Burn My Shadow“ od britské elektronické kapely UNKLE, která si přizvala k nahrání této písně frontmana anglické rockové kapely The Cult Iana Astburyho. Tento song vyšel na třetím studiovém albu této kapely nazvaném „War Stories“, které vyšlo v roce 2007. (Trajektt)

Reklama

Reklama