Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reese musí chránit učitele Charlieho Burtona, který se v jednom z místních obchůdků stal svědkem vyřizování účtů mezi ruskou mafií a gangem vedeným záhadným Eliasem. Aby Burtona ochránil, přivede ho na území kontrolované bulharskou mafií. Burton je navíc zraněn a Reese se ho snaží ošetřit. Situace je o to komplikovanější, že Reesovi nefunguje mobil a na nějakou chvíli tak ztrácí kontakt s Finchem. Carterová nabývá přesvědčení, že Elias je vlastně nemanželským synem jednoho z mafiánů, který by rád od Rusů převzal zpět kontrolu nad newyorským podsvětím. Reesovi se nakonec podaří s Burtonem před mafiány utéct a má v plánu ho předat Fuscovi. Na cestě za ním pochopí, že Charlie je ve skutečnosti Elias. Reese s Finchem mají pochybnosti o smyslu své práce - právě zachránili někoho, kdo zabil spoustu lidí... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elias se poprvé ukáže v seriálu a navíc ho Rees chrání před útočníky... Holt je čas na prohlédnutí, ale je již pozdě... Konec je opravdu super a vysvětluje dost... ()

Reklama

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se Elias (Enrico Colantoni) a John Reese (Jim Caviezel) ukryjí v bytě u Willa (Eliasův student). Elias si všimne knihy, kterou má Will rozečtenou – jedná se „Hraběte Monte Christa“ od Alexadra Dumase st. Edmond je jedna ze známých rolí právě Jima Caviezela. (Mooody)

Reklama

Reklama