Reklama

Reklama

Rukojmí

(festivalový název)
  • Francie Captive (více)

Obsahy(1)

Napínavé drama čerpá inspiraci ze skutečných událostí roku 2001, kdy islámští separatisté přepadli turistické letovisko a zajali několik západních občanů. Boj o přežití svádí skupinka zajatců v divoké filipínské džungli, která se pro ně ukáže být stejně nebezpečná jako zbraně teroristů. Strach, přibývající počet obětí a neúspěšné vyjednávání vede k postupnému sblížení s únosci. Bezvýchodné situaci, která se z dlouhých měsíců protáhne až na rok, dominuje herecký výkon slavné Isabelle Huppertové. (Febiofest)

(více)

Recenze (3)

Nifgai 

všechny recenze uživatele

Věřím, že to tak asi chodí, ale ti teroristé se chvílemi chovali strašlivě amatérsky a ano samopal v ruce udělá své. Plno zbytečných mrtvých. Náboženské jednání teroristů byla jedna věc, ale brutální mi přišlo nutit k sňatku s teroristou někoho kdo už vdaný byl. Film mi chvílemi přišel zdlouhavý a nudný. Scény plné napětí se sice taky našli, ale moc to nezlepšili. A celkem dobrý konec bez vysvětlení dalších věcí opravdu není můj nejoblíbenější závěr filmu. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

[SFF 2012, Sydney] Drezúra nielen zajatcov, ale aj poloprázdnej sály. Poriadnu psychologickú depku alebo aspoň fyzický teror ala "Čata" substituje neohrabané žvatlanie naprieč nekonečným pralesom, povrchné pošťuchávanie americkej mentality a otravný akcent/vzdychanie mojej oblúbenkine Isabelle Hupert (WTF?). Zase to zbabelé skrývanie sa za formulku "stalo sa" aby to akože dostalo väčší šmrnc a uznanie. Nuž to prvé tam nie je ani náhodou a to druhé si nezaslúži kedže podľa mňa je to až príliš afektované. Mimo slušných prestreliek a pár ironických poznámok od únoscov, ktoré aspoň trochu držia bezradný "Captive" nad vodou je to veru-indisponované. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama