Reklama

Reklama

Plody - Policejní autíčko

  • Norsko Pelle Politibil går i vannet (více)
Trailer

Obsahy(1)

Plody je policejní autíčko, které má rádo legraci a zábavu. Má spoustu nápadů a také rádo pomáhá. Jednoho dne se mu stane zvláštní věc. Zasáhne ho elektrický proud, a když se probudí, zjistí, že je elektrický! S novou schopností se pouští do boje se zloději, kteří chtějí ukrást městu pitnou vodu a draze ji obyvatelům prodávat. Bude to dlouhý a těžký boj. Podaří se Plodymu a jeho kamarádovi zvítězit nad vykutálenými ničiteli životního prostředí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Film musel vyzniet detinsky ešte aj pre malé deti. Humor bol trápny, animácia postáv velmi škaredá. Zato voda bola zvládnutá velmi dobre napodiv (čo bývalo veľakrát tažký oriešok). Príbeh je tiež slabší. Hodnotenie: 40% ()

Trolejbus 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád brouky a naše děcka to dokázalo na pár desítek minut zklidnit, tak dávám 4* a ta animace je šílená, ale milá. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Céčkový animovaný film pro ty úplně nejmenší děti. A stejně mam podezření, že je to po půl hodině přestane bavit, protože je to zlo. Tečka. ()

Solinek 

všechny recenze uživatele

Dětem se to moc líbilo. Syn ujíždí na policejních autech, takže 74 minut seděl a nehnul se. Dávám 5 za hodinu a deset minut klidu od dětí :) ()

Reklama

Reklama