Reklama

Reklama

Todos tenemos un plan

  • Španělsko Todos tenemos un plan (více)

Obsahy(1)

Augustín žijící na kraji Buenos Aires svůj nenaplněný život, se vrací do svého rodného města Tigre Delta. Hodlá převzít identitu svého tragicky zemřelého dvojčete Pedra s cílem vetřít se do místního podsvětí, ve kterém se jeho bratr angažoval. (Vig)

Recenze (3)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudná a nesmyslná pitomost, kde v celém filmu za něco stály snad jen jeho manželka a Baby. Vigo nebyl špatný, ale za tu jeho pitomou krátkou dvojroli šla hned hvězdička dolů. Ani se ty dva bratry nesnažili odlišit, aby se ušetřilo. Uff. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kurevská nuda a z toho jeho neustáleho chrchlania ma išlo čochvíľa poraziť! Adrián držal pištoľ ako klobásu s horčicou a mladá mohla, ked' už nič, aspoň kozy ukázať pre spríjemnenie... Slabulinké tri, alebo silnejšie dve u mňa. ()

Reklama

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné to nebylo. Režisérka televizních seriálů si prostě splnila sen a natočila "něco většího". Viggo celkem nezklamal a opět dokázal, že mu španělština není cizí a že nemá problém hrát ve filmu s malým rozpočtem (3 mil dolarů). Povahové odlišení obou bratrů bohužel nebylo znát, takže těch pár společných scén táhne film dolů. Snímek samozřejmě nepřekypuje wow momenty, takže kdo čeká exploze, litry krve apod., bude nejspíš zklamán. Na druhou stranu se zde objevuje pár zajímavých chvil, takže ve výsledku průměrný film, který ale stojí za zhlédnutí. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Přestože Viggo Mortensen žil v Argentině během svého dětství více než 10 let a mluví plynule "argentinskou" španělštinou, tento film byl první, který zde natáčel. Jeho první španělsky mluvený film byl Kapitán Alatriste (2006). (eMeMko)

Reklama

Reklama