Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Ascendance

všechny plakáty

Obsahy(1)

Assassin's Creed Ascendance je krátký animovaný příběh, jenž má za úkol zafungovat jako jakýsi most mezi hrami Assassin's Creed II a aktuálně vydávaným Assassin's Creed: Brotherhood. Ascendance sleduje hlavního hrdinu Ezia Auditoreho, jak se snaží sesadit z trůnu rodinu Borgia a dozví se pravdu o brutálním způsobu nástupu Caesara Borgii k moci. (Bonusweb.cz)

(více)

Recenze (27)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, že tu ještě nikdo nepoznamenal, že film samotný má jen asi sedm minut a druhá polovina je making of:) Ale obojí je zajímavé a jako návnada k hraní her ze série Assassin's creed to myslím funguje, protože jsem na to dostal zrovna chuť:) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Assassins Creed je nejen vynikající hra ale i výborný námět na filmové zpracování. Tento animovaný minifilmeček, však nevyužívá potenciálu hry a popravdě s hrou samotnou, mnoho společného nemá. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Animace sice zajímavá, ale to asi tak to jediné. Lepší si zahrát samotnou hru. Ale jako taková výplň mezi AC:II a AC:B to není úplně špatné. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Miluji tu hru, pro fanoušky je povinnost toto zkouknout. Přála bych si, aby udělali celovečerní film. Aspoň, že teď se těším na Revelations. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než předchozí Lineage. Nakresleno je to pěkně, animace jsou však dost slabé. Což by mi žíly netrhalo, kdyby to mělo pořádnej příběh. I když je to Assassin, je to snímek (jestli se tomu tak dá říkat) na zkouknutí a okamžité zapomenutí. Hvězdu za animaci a hvězdu za krásnou hudbu Jespera Kyda (kterou si ale ve filmu moc neužijete). ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Krátký a zbytečný animák, který dějově překlenuje AC II a Brotherhood. Sleduje vzestup Cesara Borgii k moci. Celé je to jakési retrospektivní vyprávění Leonarda Eziovi. Není to ani klasická animace, ale večerníčkové statické kresby, kde se občas něco pohne. ()

GILLWANDER

všechny recenze uživatele

Ako pomôcka pre krok k hraniu tejto hernej sérii dosť obstojný malý "filmík". Ako herný "gurmán" som zatiaľ všetky štyri časti absolvoval. Už sa pilne pripravujem na pokračovanie. (Rouge) ()

TomikZlesa odpad!

všechny recenze uživatele

fuj tajxl, tohle sem fakt vidět nemusel, je jedno o čem a o kom to je... všechno zabijí ta příšerná a hnusná animace, se hrou te tohle fakt spojovat nedá ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Zajímavé výtvarné zpracování, ale příběhově je to jenom taková mírná vata mezi AC2 a AC:B. Osobně bych chtěl víc fází v animaci, místy už to bylo až moc statické... ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

I pro věrné hráče této série, například mne, není film ničím přínosným a k většímu pochopení příběhu nepomůže. Rozhodně bych ho nenazval povinností. Avšak vřele doporučuji Embers, které nám toho odhalí mnohem víc, zajímavějším způsobem, používaje pokročilejší animace. 60%. ()

odmocnina 

všechny recenze uživatele

Taký malý úvod k časti Brotherhood. Animácia sa mi nepáčila, pôsobila mi tak rušivo. Ale ako začiatok k ďalšiemu dielu AC postačujúce :) ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Levně vyrobený bousový materiál ke hře. Pro neznalého herního originálu na hraně koukatelnosti. Bude lepší si počkat na skutečný film. ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

graficky pěkné, ale bohužel nic neříkající...lepší si rovnou po AC II zahrát Brotherhood...ale fanouška jako sem já rozhodně neurazí ()

TetherSaw

všechny recenze uživatele

Takovéhle "filmové" počiny by vůbec neměly být hodnoceny podle toho jak se komu líbí (podle mne to ani nemá co dělat v databázi CSFD), protože je to jen krátký animáček určený pro fanoušky herní série. Označil bych to spíše bonusovým videem ke hře (alespoň nechápu, proč to tvůrci takto nevyřešili). Nicméně jak jsem již řekl takovéhle věci by vůbec neměli být hodnoceny , nějakého fanouška série to může přesvědčit k ignoraci tohoto videa, které ještě neviděl , a přitom je to fajn a především to zase trošičku rozšiřuje příběh série-záležitost čistě pro fanoušky, nikdo by to neměl hodnotit.... PS:Ano, jsem fanouškem série..... Nothing´s true, Everything´s permitted! ()

Reklama

Reklama