Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Ascendance

všechny plakáty

Obsahy(1)

Assassin's Creed Ascendance je krátký animovaný příběh, jenž má za úkol zafungovat jako jakýsi most mezi hrami Assassin's Creed II a aktuálně vydávaným Assassin's Creed: Brotherhood. Ascendance sleduje hlavního hrdinu Ezia Auditoreho, jak se snaží sesadit z trůnu rodinu Borgia a dozví se pravdu o brutálním způsobu nástupu Caesara Borgii k moci. (Bonusweb.cz)

(více)

Recenze (27)

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Animace sice zajímavá, ale to asi tak to jediné. Lepší si zahrát samotnou hru. Ale jako taková výplň mezi AC:II a AC:B to není úplně špatné. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než předchozí Lineage. Nakresleno je to pěkně, animace jsou však dost slabé. Což by mi žíly netrhalo, kdyby to mělo pořádnej příběh. I když je to Assassin, je to snímek (jestli se tomu tak dá říkat) na zkouknutí a okamžité zapomenutí. Hvězdu za animaci a hvězdu za krásnou hudbu Jespera Kyda (kterou si ale ve filmu moc neužijete). ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, že tu ještě nikdo nepoznamenal, že film samotný má jen asi sedm minut a druhá polovina je making of:) Ale obojí je zajímavé a jako návnada k hraní her ze série Assassin's creed to myslím funguje, protože jsem na to dostal zrovna chuť:) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Assassins Creed je nejen vynikající hra ale i výborný námět na filmové zpracování. Tento animovaný minifilmeček, však nevyužívá potenciálu hry a popravdě s hrou samotnou, mnoho společného nemá. ()

TetherSaw

všechny recenze uživatele

Takovéhle "filmové" počiny by vůbec neměly být hodnoceny podle toho jak se komu líbí (podle mne to ani nemá co dělat v databázi CSFD), protože je to jen krátký animáček určený pro fanoušky herní série. Označil bych to spíše bonusovým videem ke hře (alespoň nechápu, proč to tvůrci takto nevyřešili). Nicméně jak jsem již řekl takovéhle věci by vůbec neměli být hodnoceny , nějakého fanouška série to může přesvědčit k ignoraci tohoto videa, které ještě neviděl , a přitom je to fajn a především to zase trošičku rozšiřuje příběh série-záležitost čistě pro fanoušky, nikdo by to neměl hodnotit.... PS:Ano, jsem fanouškem série..... Nothing´s true, Everything´s permitted! ()

Zajímavosti (1)

  • Film byl vydán ke hře „Assassin's Creed: Brotherhood“ a odehrává se současně s dějem hry. (TwoFace)

Reklama

Reklama