Reklama

Reklama

The Samaritan

  • Velká Británie Fury
Trailer 1

Obsahy(1)

Po dvaceti letech strávených ve vězení je Foley (Samuel L. Jackson) rozhodnutý změnit svůj život a využít druhou šanci, kterou mu propuštění z vězení nabízí. Zdá se, že ve společnosti mladé Iris (Ruth Negga) by mohla Foleyova cesta nabrat správný směr. Stíny minulosti jsou však proti. (ssfan)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taková malá hra na kočku a na myš pastavená na pevných základech minulosti. Minulost dokáže člověku snadno znepříjemnit život, zvlášť, když se vynoří z temnoty zapomění v ten nejnevhodnější okamžik. To je vlastně takový obyčejný zákon schválnosti. A jak se minulost objeví, tak už se člověk veze a nebo ho to semele. Proto se s ní musí vypořádat, ať chce nebo nechce. Více podobných rolí pro Toma Wilkinsona. Samuel L. Jackson zahrál svůj standard. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmu by velice slušelo kdyby jej čeští distibutoři uvedli pod názvem "Nečekané zvraty". Nestačil bych se snad ani dopočítat kolik zvratů lze nacpat do zcela obyčejného příběhu, který se prakticky dal odvyprávět na seriálové ploše 40 minut. Místo toho vznikl tento hodně zbytečný film, kde Samuelu L. Jacksonovi evidentně již docházejí přesvědčivější herecké dovednosti. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Zatoužíte li pustit si nějakou nudnou pičovinu s Džexnem, je toto přesně něco pro naplnění vašich ambicí. Nějakého kanadského debila zase napadla prudce filosofická mantra "Nic se nezmění, když to nezměníš", přidal tři lžíce plesnivého pepře, dvě smradlavá vejce, půl kila hladké mouky s červy, čtyři zelené párky, stroužek shnilého česneku a špetku průmyslové soli z Polska, zalil vodou z pračky, freneticky to zamíchal hajzlovou štětkou, nechal v igelitu uzrát na radiátoru a naservíroval Mejkrovi. Ten to beztak vůbec nežral, ale protože tu bylo prázdno, je to vynikající pí-ár a ten kluk má skvělý vkus a boží komentáře a strašně bych si s ním chtěl vyměnit bod! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NIC NEZMĚNÍŠ, POKUD TO NEZMĚNÍŠ“..... /// Foley vyšel z lapáku. Rád by se napil a poklábosil s kámošema, ale všichni jsou pryč (utekli? Hovno, umřeli!). Je tu jen synek nejlepšího (bejvalýho) kámoše, kterýmu ale vo kecy moc nejde.... Dost se klábosí. S kurvou (nuda), s kýmkoliv jiným (nuda)...ukázka života ubožáka, co nechce vypadat jako ubožák. Nahá Ruth Negga je vlastně taky ubožátko (to jsou jedničky?) a než se konečně něco začne dít, tak to trvá. Naštěstí finále to díky kombinaci ,,ten umře a ten ne“ trochu zachraňuje. Ale jinak je to obyčejnej (spíš ten horší) malej film s dědkovitým S.L. Jacksonem a tupou režií, o kterým se těžko něco smysluplnějšího píše. 2a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) S láskou sleduju, jak si moje milovaná šlapka nastřeluje žílu. 2.) Píchat svoji dceru? To se mi nemůže stát!!! 3.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Vezmeme všechna klišé na téma propuštěný vězeň po 25 letech chce vypadnout z kšeftu a být někým jiným, ale okolnosti ho semelou, a všechna zde jsou. Nějaké slabé náznaky na noirovku zabíjí sám Samuel svými nehereckými pokusy o herectví mimikou tváře, charaktery postav jsou takové rozhozené, a celé je to nakonec nuda k uzoufání. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama