Reklama

Reklama

Anneliese: The Exorcist Tapes

  • USA Paranormal Entity 3: The Exorcist Tapes
všechny plakáty

Obsahy(1)

Svedectvo z prípadu najdesivejšej démonickej posadnutosti predstavuje autentické zábery zo šokujúcej udalosti, ktorá inšpirovala film V moci diabla. (k-12)

Recenze (9)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Exorcismus mám úspešne nacvičený ( samozrejme nie osobne ) a keďže v TOPke sa Mi otŕča " EXORCIST " tak porovnávanie iste nebude fér. No vedela by som veselo načrtnúť teritoriálny filmo/graf úspešnosti snímkov na danú tému , ktoré uzreli obrazovku " PRED aj PO ". Tento zinscenovaný paškvil si nezaslúži Moju pozornosť už len preto , že proste parazituje a dokonca aj na parazitoch . Pouličný cast pridal na ťažkopádnosti celkovej ´wannabe ´ horrorovej atmosfére. Nasnímaný blábol , v ktorom nestojí za pozornosť ani hopsajúca posteľ - upstairs / hand down steps radšej nekomentujem. Smutné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle se Asylumu nepovedlo, a to dost. Strašná konina která se slepuje několika sekvencema ale ani jedna není strašidelná a ani to není nic co by mě mělo udržet u filmu. Hlavní představitelka posedlé holky byla příšerná. Efekty... No ehm tady ani nebyly jen se skákalo na postely to je všechno. Nuda šed a průser. Od exorcistických filmů si dám na dlouho pokoj. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád keď film klame. Radšej napíš, že to je fikcia na základe nejakých skutočných udalostí a ok, potom by sme sledovali len vystrašených amatérov, čo predstierajú, že pred kamerou niečo dokážu, pritom sú fotogenickí ako sloní muž. Ale keď sa tvárim v roku 2011, že toto, čo sledujete, sú reálne zábery z sedemdesiatych rokov, tak fakt akože paródia šuviks. Keď Analýza kričala, sem to znelo tak, že keby tam dali hlas istého fúzatého pána zo snemu NSDAP, neznelo by to inak. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Případ Annelise Michel znám poměrně do podrobna, ať už díky Enigmě, různým dokumentům nebo filmům...čas od času se také rád podívám na nějaký horor...čili ingredince připravené tímto filmem mi připadali jako přesně takové jako jsem chtěl. Jak já blbec se mýlil. Anneliese: The Exorcist Tapes je neskutečná sračka, nudná, extrémně levná - nejenom rozpočtem, naprosto ale naprosto dementním scénářem a s reálným případem Anneliese nemá téměř nic společného, kromě tedy toho, že také šlo o exorcismus. Herci (pokud se jim tak dá vůbec říct) odříkávají nelogické věty, sami evidentně ani neví proč, hlavní postava působí autenticky a realisticky asi tolik jako grafika Pacmana a korunu všemu dává naprosto nulová atmosféra a přiblblá a hlavně nepovedená snaha o to, působit syrově a autenticky. Téměř odpad. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože mám hrozně rád tyhle typy filmu ale tady tenhle to akorát kazí, to bylo nezkutečné až k smíchu ale co radši nic nedodávat k tomu. ()

miciveres 

všechny recenze uživatele

Nepodarený kríženec Paranormal Activity a The Last Exorcism. Už v úvode, kde nás tvorcovia ubezpečujú, že sa jedná o autentické zábery z roku 1976, partiace Bavorskému ministrerstvu vedy, výskumu a umení, som tušil, že niečo nebude s kostolným poriadkom... Jedná sa o zábery posledných dní Anneliese Michel. Tieto "autentické" zábery vyháňania mi akosi nenaháňali strach. Občas som sa však pristihol ako počas sledovania zatváram oči. Nebolo to však zo strachu, ale z nudy. Niekedy sa tvorcom podarilo vytvoriť slušnú atmosféru, ale v zápätí ju zničili s dokumentárne nahranými rozhovormi s ostatnými účastníkmi vyháňania - Doktor si logicky vysvetľuje nekontrolovateľné trasenie postele ako náhle zemetrasenie a pod. Ďalším rušivým momentom bolo začatie každého dňa ukážkou nejakých spisov, ktoré však boli napísané tak strašne (akoby ich písal Muhammad Ali), že som ledva rozlúštil pár slovíčok. Napriek všetkému sa predstaviteľka Anneliese naozaj snažila pôsobiť posadnuto, takže na odpad to nebude... ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

The Exorcist zůstává stále nejlepším filmem z této oblasti. Co se tady toho filmu týče, tak jako nápad se mi to líbí, dokonce se mi zdá film komponovaný mnohem zajímavěji než původní vymítač (kde jsem třeba nechápal důraz na roli vymítače). Bohužel samotné provedení selhalo. Herecké výkony jsou slabé, děj je nedějový. Některé scény jsou ale vyloženě SUPER a předčí dokonce i původního Vymítače, ale to jde pouze o minimální množství záběrů, jinak poměrně nuda. Z těch pár hodnocení co tu jsou je zřejmé, že někdo oné mystifikaci, že jde o realné záběry uvěřil. A já si říkám, byly nebo nebyly, to je jedno, podstata je, že ono vymítání ať už jde o vymítání a nebo mučení psychicky nemocného člověka, vždy to vypadá dosti extrémně a člověka to nenechá klidným. A jestli si myslíte, že se to niky nestalo, tak to se šeredně pletete, protože i dnes se může stát, že v těžce věřící rodině, která nerespektuje schopnosti psychiatrů, si raději pozvou domů nějakého podobně zfanatizovaného kněze. Ano na posedlost ďáblém nevěřím, nebo ano věřím, ale pouze Posedlost jakožto onemocnění psychické. ()

AdelleOneWay 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem jen zírala na obrazovku a nedokázala odtrhnout oci citila jsem jak mam husi kuzi neco tak neprijemne realneho jsem nikdy v zivote nevidela.Velice kvalitne zpracovane stare zabery z vymitani tohle naprosto neni mozne srovnavat s dalsimi filmy o vymitani ,protože až tady může člověk vidět jak vypadá realnévymítání.Bůh ví co ještě všechno před nami Vatikán skrývá. ()

Reklama

Reklama