Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tomáš Tomáš si žije jako Casanova. Střídá milenky jako ponožky a zvládne klidně dvě najednou, aniž by jedna o druhé věděla. Zdravotní sestřička Silvia se mu za to pomstí. Pošle mu výsledky krevního testu, kde stojí: pozitivní na AIDS. Tomáš čerstvě zamilovaný do sousedky - letušky Clarisy se po chvíli rozhodne. Jediným řešením je sebevražda... (5150)

(více)

Recenze (11)

Kkahunaa 

všechny recenze uživatele

Tomás Tomás (Daniel Giménez Cacho) je absolutní příklad satyra. Jakmile uvidí ženu, nemůže si pomoci. Dokonce je schopen být se dvěma najednou, a to je každá v jíném bytě. Do jeho života však vstoupí letuška Clarisa (Claudia Ramírez) a Tomás je rázem jiný člověk. Ne… to není úplná pravda. Jiného člověka z něj udělá spíše až zpráva, že je HIV pozitivní. A jedna rada k dobru: lezete-li po parapetu ve třetím patře a vstupujete do okna, ujistěte se, že tam není lavor s vodou. Solo Con Tu Pareja je peprná komedie, která je režisérovým prvním celovečerním filmovým pokusem. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročná pohodová komedie, která se prostě nemůže nelíbit. Notorický děvkař Tomáš Tomáš na cestě k polepšení (na čemž má podíl mj. i jeden dosti morbidní "vtip"); podvedená letuška; roztomilí Japončíci Takeshi a jeho kámoš, dychtící po poznávání krás města (užijí si však mnohem víc, než čekali - a foťáčky nestačí cvakat) a konečně i šok v podobě párvteřinové přítomnosti mexického kultu - postavy Santa s jeho úchylnou stříbrnou maskou (škoda, že většina diváků netušila, která bije). Nenáročné, milé, pohodové - takže proč ne. (3,5* zaokrouhleno nahoru za tu příjemnou náladu) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá nadějně, ale pak se to zvrhne v dost bláznivou záležitost, na kterou buď jste naladěni, anebo taky ne. Chtělo to víc erotiky, míň ztřeštěností a postavit to víc na myšlence zfalšované zprávy. Konec na jihoamerické věži dost špatný. Letuška Claudia Ramírez! ()

5150 

všechny recenze uživatele

Film měl ve své době nečekaný úspěch u diváků i u kritiky. Následovala distribuce ve Spojených státech. Dnes patří k nejlepším dílům renesance mexického filmu počátku 90. let. // Febiofest 2007 ()

Derek 

všechny recenze uživatele

lahko-eroticka komedia ktora nie je prilis vtipna a ani odvazna... dost riedky dej naberie na humore a vypointovanych scenach az niekde v polovici co uz je trocha neskoro aby to film zachranilo, cuaronov debut kde su miestami vydiet jeho trademarky (handheld kamera)... ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Má to všetky pozitíva Cuarónovej tvorby: skvelú kameru strih a podmanivú, tentoraz veselú atmosféru. Stokrát obohraná téma tu bola spracovaná sviežejšie - trochu neamericky. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Ten film je výtečný, ale až od druhé poloviny, než se konečně rozjede série událostí navazující na zlou zprávu o AIDS. Pak je to jeden vypečený a skvěla načasovaný vtip za druhým navlečený na podmanivé atmosféře romantického napravení jednoho sukničkáře. Cuarón s Lubezkim předvádí skvělou práci na střihu a kameře, která snímek povyšuje. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Když už přeskakovat od jedné ke druhé, tak ale spravedlivě, jinak se ta ošizená naštve a záletník může jít rovnou spáchat harakiri. :-) ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"VELKÉ ZVÍŘE, CO? NO MUY SALSA, NO MUY CHILLI" Ale joooo, i přes trošku pomalejší rozjezd byla tahle mechikánská taškařice nakonec dosti salsa i dosti chilli :-) kanadský žertíky já rád a letuška Clarisa byla hmmmm nádherná. Takže si jdu objednat letenkos a výlet na La Torre Latinoamericana :-))) vamos ()

Dzun 

všechny recenze uživatele

Když jsem si v programu Febiofestu přečet, že tenhle Cuarónův film má být o Tomášovi, který se nakazil virem HIV a Clarise, která chce spáchat sebevraždu, tak jsem očekával realistický, ponurý obraz Mexika počátku 90. let....Opak byl ovšem pravda. Sólo con tu pareja je zajímavá komedie při které nikdo neumře a divák se upřímně zasměje. V některých částech možná až příliš bláznivý, přesto ale vtipný a veselý. ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

Film, u kterýho není vůbec za potřebí používat mozek - máte-li se smát, herci se smějí, máte-li být vážní, herci jsou vážní. Ačkoliv smích se line skoro celým filmem, tak mně to tak třeskuté nepřipadalo, rýsující se zápletka bohužel vyšeptala během několika minut a zbyla jen pseudotelenovela, dva Japonci, podvazky a hlavní hrdina, co často ztrácí oblečení. Mám pocit, že mi po shlédnutí kleslo IQ. ()

Reklama

Reklama