Reklama

Reklama

Jak se točil seriál Hra o trůny

(TV film)
  • USA Making of Game of Thrones
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 2011, 25 min

Obsahy(1)

Nahlédněte do zákulisí natáčení výpravného fantasy seriálu Hra o trůny z originální produkce HBO. Dokument přináší rozhovory s herci a tvůrci, krátké ukázky, unikátní záběry scény a dění za kamerou. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

H34D 

všechny recenze uživatele

Velmi nadprůměrný dokument o skvělém seriálu, první polovina se nese v klasickém duchu, kdy jednotliví herci představují své postavy a následně nahlédneme pod pokličku samotné tvorby - výběr lokací, budov, oblečení i řeči Dorthraků. Osobně mi chybí jen více informací o technikách natáčení a tvorbě vizuálních efektů. Jinak ale pěkné přiblížení atmosferického světa Hry o trůny. 8/10 ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Dokument který představí postavy, lokace, ale hlavně ukazuje nadšení herců jak z natáčení, tak samotného příběhu. Dokument, který vás navnadí. Dokument klasický, neklasického seriálu, úkazu na TV obrazovkách. Let's go Benioff and Weiss! ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Velice průměrný Making of k naprosto skvělému seriálu. Nedozvídáme se prakticky nic nového, celé je to takové nezáživné, jen aby to bylo. Celou dobu se prakticky jen představují postavy, což je totální plýtvání časem. ()

boul 

všechny recenze uživatele

Velká komerční sada dává seriálu GoT jakou si dávku popularity kterou už nemůžu dál snášet, bez toho než to taky zkusím.. v dokumentu jsem viděl dost a vypadá že to stojí za to tak se do toho taky vrhnu ať jsem pořádně cool a uvidí se jestli to je jenom o m*dačce, nebo jestli je to parádní fantasy se skvělým scénářem a pohlcujícími rolemi.. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Náhled do zákulisí natáčení Game of Thrones je docela zajímavý, překvapí některé použité triky, ale jinak se tento dokument ničím nevymyká běžnému standardu. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Není to vlastně klasické making of ale spíše vyprávění o příběhu samotném a pár minut je také věnováno lokacím, ve kterých se natáčelo. ()

PavelH 

všechny recenze uživatele

od "making of" bych čekal trochu víc jak se to dělalo, jak se to točilo, těžký scény, jak se pracovalo s hercema, s kulisama s efektama, který tam jsou výjmečný. Tohle je spíš jen upoutávka a okecávání a vysvětlování. Vím, že by to byl spoiler, ale čekal bych, že to vydaj až po premiéře jako opravdový making of... Každopádně seriál jako takovej je LUXUSNÍ!! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nakoľko mám prvú sériu už spozeranú, tak som sa v podstate nič nové nedozvedel, avšak pre ľudí, ktorí váhajú nad tým, či sa pustiť do pozerania možno nie ich štýlu, tak vrelo odporúčam. Naozaj skvelý seriál, ktorý svojou výpravnosťou presahuje všetky možné seriálové limity. Tento dokument o jeho natáčaní hodnotím pozitívne. 80 % ()

Etherium 

všechny recenze uživatele

Trocha viac technických vecí som čakal, ako sa čo natáčalo, alebo stavalo a tak, hlavne ako robili vizuál a kameru... inak ok. ()

Reklama

Reklama