Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh jednej priemernej štvorčlennej rodiny v Československu ( otec Jan Tříska - nahovoril ho Jozef Adamovič, matka Libuše Švormová - nahovorila ju Zdena Grúberová, syn Vladimír Takáč a dcéra Alžbeta Mjartanová ), ktorá má všetky typicky súčasné mnohotvárne problémy, ktoré ale dokáže s humorom vždy aj vyriešiť. Ráno v byte, celá rodina spí - a každý inak, v inej polohe, takže komentátor môže všetkých humorne predstaviť. Dvanásťročný syn Pavol má pred sebou ťažký problém: chce sa stoj čo stoj zúčastniť na bežeckých pretekoch, ktoré mu predtým zakázal otec - športový novinár. Pavol presadí svoje, ale je to pre neho víťazstvo, po ktorom napokon dochádza k prvému humornému kompromisu medzi oboma generáciami - a to je už veru prvý krok ku vzájomnému pochopeniu.

Jednotlivé časti:  1.-Kde sa podel Paľo
2.-Kto by sa bál zlého vlka
3.-Nie je Takáč ako Takáč
4.-Zločin storočia
5.-Päť čiernych pudlíkov
6.-Robiť zázraky sa zakazuje
7.-Niekedy zasa dovidenia (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Docela slusne udelanej serial pro deti, plno znamych ceskych (!) hercu, vse predabovano do slovenstiny. Tohle nikdy moc nechapu... 3+ ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Ač mám československou rodinnou tvorbu z období normalizace vcelku rád, u tohoto seriálu jsem nějak nedokázal udržet pozornost. Jednotlivé příběhy působí nudně až nezáživně, navíc na můj vkus je zde poměrně málo dialogů, takže seriál je spíš použitelný jako hudební podkres při práci (pokud vám tedy nevadí stále dokola tatáž melodie). Tolik českých herců (s výjimkou Beyvla) předabovaných do slovenštiny rovněž nebyl ideální režijní záměr, ani účast Matušky hrajícího zde sám sebe na kvalitě nijak nepřidává. Velmi slabý průměr 2 * a 40%. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama