Reklama

Reklama

Shaun the Sheep: The Big Chase

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Velká Británie, 2011, 45 min

Recenze (11)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kompilace šesti epizod z druhé sezóny seriálu Shaun the Sheep, který má k roku 2016 celkem 150 dílů. Jmenovitě se jedná o The Big Chase (S02E30 / 70), Bitzer From The Black Lagoon (S02E27 / 67), Zebra Ducks Of The Serengeti (S02E28 / 68), Bitzer's Basic Training (S02E24 / 64), The Magpie (S02E31 / 71), The Boat (S02E21 / 61) a Hide and Squeak (S02E14 / 54). Určitě v tomto případě nešlo o nejlepší dobrodružství této party, protože Shaun, Bitzer, Timmy a farmář dokáží pobavit mnohem více. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Njn, pro Shauna mám slabost, i když uznávám mini přiběhy s ním jsou zábavnější, ale přesto jsem se u toho dobře bavila, navíc miluju animáky, které dokáží být vtipné, aniž by se v nich mluvilo a přesto si udrží po celou dobu moji pozornost. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Stop-motion animácia od Aardmanu je proste trieda. Krásne postavičky, britský vidiek, stop-motion vtipy a ešte mnoho úžasného ponúkajú filmy od Aardman Productions. A toto bol jeden z nich. Nápad bol trochu šialený, ale pri Shaunovi a Timmym sa môže kadečo stať... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

The Big Chase je vlastne 45 minútový kompilát viacerých častí z druhej série tohto seriáliku. Shaun je proste super a dá sa na to pozerať prakticky neustále, avšak toto je už niečo, čo ste proste videli a hodí sa to hádam len pre tých, ktorým sa nechce vynakladať čas na seriál ako taký, tak si pozrú radšej takýto kompilát. Scénky fajn, v seriáli sú aj vydarenejšie, ale poteší. 55 % ()

Reklama

Reklama