Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sean Nault je detektivem z oddělení vražd z paralelního světa, ve kterém jsou všechny technologie účinné díky magii. Sean je nucen při vyšetřování série zločinů použít, pro něj dosud neznámé, věděcké prostředky. Odkrývá tajemství, které jej přesvědčí o existenci další dimenze a uvědomuje si, že musí zabránit nebezpečí, které jeho současné realitě hrozí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

ariari 

všechny recenze uživatele

no s ohľadom na minulosť...a že Kevin je dlho a silno prepletený s výborným projektom pre detiská americké..skrátka, rovnako ako David Carradine, ..aj Sorbove filmy sú občas ťažko zaraditeľné. Ale kľudne sa na to dalo pozerať ..prečo nie? je zvláštne , že niektoré doslova odpadné filmy sú zhodnotené ca na 50%, tento má asi reálne tak na 50. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Televizní filmy produkce Sy Fy bývají většinou o monstrech, velkých příšerách a vůbec o hrozitánské CGI, která požírá... nebo spíše vypadá, že požírá lidi. Paradox se od těchto filmů liší v tom, že nejde jen o ta monstra, ale je tu i jakýsi příběh. A to příběh ze zajímavého prostředí. Kevin Sorbo hraje, dřevěněji než kdy jindy, detektiva v doslova magickém světě, který dostane za úkol vypátrat vraha. Při pátrání se dozvídá, že je v sázce mnohem víc a klíčem k vyřešení záhady je druhá realita, jež je protikladem té, v níž se hlavní hrdina narodil. Děj je vcelku zábavný, triky nejsou úplně děsné, a je tu určitě vidět, že se autoři snažili o nějaký lepší výsledek. Není to zdaleka tak dobré jako Lost Room, to ani náhodou, ale na jedno podívání večer u televize je to přijatelné. Potěšil Christopher Judge, známý jako Tealc z SG1. ()

Reklama

Bull2 

všechny recenze uživatele

Od dob Herkulesa ho zná snad každý a přece jenom na něj pořád hází špínu. Hraje v béčkových filmech, už není svaloch a má hrozné repliky. Pokud si to myslíte, tak se špatně díváte. Jeho filmy jsou béčkové to ano, ale vadí to? Ale vůbec! Po shlédnutí tohoto filmu bych ho nikdy nevyměnil za nikoho jiného. Detektiv s pršipláštěm a fantasy bouchačkou mu sedne bezvadně. Příběh byl pojat tak, aby jste nechali pracovat i vlastní fantasii a na některých místech přišel i nějaký ten vtip. Říkáte si, že jsem vás nepřesvědčil a stále se ptáte proč se na tuto hroznou blbost dívat? Pokud aspoň trochu máte rádi Hvězdnou bránu, třeba vás přesvědčí Teal'c. Ale ten vlastně neměl co dobrého zahrát. Tak tedy nic. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

originální nápad na sci-fi - fantasy - krimi, který by měl nárok na 5 hvězdiček, kdyby si udržel směr prvních 30 ti minut. Efekty na pohled nestojí za nic, ale to je u TV filmu snadno odpustitelné. Bohužel Kevin Sorbo je jako herec čím starší tím horší a to co v mládí doháněl postavou a vizáží už po padesátce nemá šanci. Velký potenciál filmu je rozmělněn v obrovské tlamě závěrečných "příšerných" scén. Škoda že si místo Kevina nestřihl hlavní postavu Christopher (Tealc) Judge, který umí hrát. Dal bych pak rád o * navíc :-) ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na sci-fi film, který tu měl na databázi přes 40%, což je relativně dost, protože jako scifi fanoušek jsem si k tomu přidal 20% a sliboval jsem si tak, že to nebude sračka. Dostal jsem bohužel blbě natočenou slátaninu s topornými hereckými (ne)výkony a otřesnými efekty, která je spíše odpadem nebo něčím lehce nad odpadem. Za snahu dám aspoň hvězdičku, ale vážně nechápu, který živočišný druh ten film dokáže ohodnotit čtyřmi hvězdičkami. Někteří diváci jsou vskutku nenároční. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama