Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek THREE INCHES pojednává o Walteru Speckmanovi, snílkovi, který se v životě neumí prosadit. Jednoho dne do něj však udeří blesk a on tak získá schopnost hýbat předměty silou vůle... ale pouze v rozmezí tří palců. Waltera následně vyhledá lovec lidí se zvláštními schopnostmi a nabídne mu členství ve spolku podobně obdařených jedinců, kde se má naučit využívat svou moc ke konání dobra. Walter přijímá, ovšem záhy zjistí, že rozpoznat "dobro" od "zla" je leckdy těžší, než se domníval. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pilot k seriálu, který nebyl natočen. 1) No...co napsat...je tu pěkný 24letý Noah Reid (hlavní hrdina Walter). 27letý Kyle Schmid (šéfpistolník Brandon) je taky pěkný. 30letý Brandon Jay McLaren (černošský kuchař a Walterův kamarád) je rovněž pěkný. I 20letý Antony Del Rio (smraďoch) je pěkný. Pěkné jsou i pohledy na Chicago. 2) Na rozdíl od pěkných klučinů filmu viditelně chybí pěkné koule. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Za dvě vteřiny se všechno změní........ Trochu Bělásek, trochu Trávníkář, a vypadalo to, že to bude sranda. CITÁT - Neviditelnost, to je super síla......... Prvních dvacet, třicet minut to vypadalo velmi dobře, pak mě trochu začala vadit hudba, je velmi nepříjemná a děj samotný také začal ztrácet na síle. CITÁT - Je to jen pivo............ Nakonec se dostalo na úroveň průměrného televizního snímku. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koho by to napadlo sedět si na lavičce na skále a číhat na mraky, jak švihají jeden blesk za druhým o mořské dno. Walter sice v ten moment dostal kopačky, takže mu bylo celku jedno, co se kolem něj děje, jenže jakmile ho zasáhl blesk, už to přestala být taková zábava. V tu chvíli, kdy vykouzlil svůj první trik, mi přišlo, jak kdyby si hrál na nějakýho Harryho Pottera z USA. A nepomohla tomu ani kupa plakátů Starcraft v jeho pokoji. Nicméně když se tam poprvé objevila ta partička super hrdinů, tak teprv v ten moment jsem byl poprvý v šoku. Ten, co po zásahu blesku začal strašně smrdět byl mimochodem zdaleka ten nejlepší, co se tam v ten moment objevil. No, musím se přiznat, že jak jsem se na to těšil, tak mě to v rámci 86 minut dokázalo vcelku rychle zklamat. A to i přesto, že jsem nečekal nic. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Myšlenka samozřejmě dobrá a i pointa nějaká byla, ale měl jsem takový pocit odfláknuté práce. Jako kdyby to nikoho z nich nebavilo. Čekal bych, že Walter bude výraznější, ale zřejmě to způsobila jeho role, kterou jsem považoval za introvertní. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen jako pilotní snímek ke stejnojmennému seriálu, který nakonec společnost SyFy nerealizovala. (Terva)

Reklama

Reklama