Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stydlivý Ped jako jediný nedokáže před svou třídou zazpívat, i přes to, že mu spolužačka Earn napovídá text. Po škole dá Earn Pedovi kazetu s písní, kterou se mu snažila napovědět s tím, že se ji má naučit. Ped si půjčí kytaru od kamaráda Khunga a na konec kazety nahraje svoji verzi. Nepodaří se mu ji však Earn předat a ta se mezitím odstěhuje do Bangkoku. O několik let později Khung přesvědčuje Peda, aby spolu založili kapelu, částečně proto, aby zastínil svého talentovanějšího a úspěšnějšího bratra Kaye a aby byli úspěšnější u dívek. Ped, jenž se vždycky nechá od Khunga zviklat, souhlasí, stejně jako Ex, kterého si vybrali jako bubeníka. Jejich první vystoupení na dětské přehlídce však dopadne katastrofálně, svým zvukovým projevem totiž všechny děti vyděsí k pláči. Podaří se jim však získat jednoho fanouška - Earn, která se právě vrátila z Bangkoku. Earn se později ke skupině přidá jako kytaristka a souhlasí i s návrhem, který Khung vyřkl během hádky se členy kapely jeho bratra - jejich nová skupina přihlásí do celonárodní hudební soutěže Hot Wave Awards a vyhraje. (Raztubyl)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy se Ped (Tonhon Tantivejakul) a Khung (Tanat Palakul) ještě jako malí baví o hudebních žánrech, zmíní Khung (Tanat Palakul), že existují jen dva, a to RS a Grammy, což jsou názvy dvou největších hudebních vydavatelství v Thajsku. (Raztubyl)
  • Ve scéně, kdy si na počítači Ped (Jirayu La-ongmanee) píše s Earn (Nattasha Nauljam), je vidět, že její příjmení je Morrison. Nauljam, která Earn ztvárnila, je ve skutečnosti dcera slavného thajského kytaristy Laema Morrisona. (Raztubyl)
  • Režisér Chayanop Boonprakob původně natočil několik krátkých filmů o skupině SuckSeed během svého studia na univerzitě. Přestože vystudoval obor režisér, rozhodl se po studiu stát se stevardem u Thai Airways, aby měl příležitost cestovat a poznat nové země. Po dvou letech ho však kontaktoval producent Jira Maligool, který byl jeho filmy nadšen, a přesvědčil ho, aby natočil celovečerní verzi. (Raztubyl)

Reklama

Reklama